Мама – найдорожча людина для кожного з нас, адже вона подарувала нам життя. З неї починається наш життєвий шлях, вона дає нам підтримку, обійми й безмежну любов. І хоча нам варто кожного дня засвідчувати мамі свою любов і шану, все ж в Україні є офіційний День матері.

Це свято відзначається щорічно в другу неділю травня. У 2021 році День матері припадає на 9 травня. Ми шануємо мам в цей день, бажаємо здоров'я, даруємо квіти, робимо подарунки й приємності на знак уваги. Ось про це і поговоримо – щоб такого подарувати мамі. Ми зібрали декілька ідей для подарунків.

1. Картина за номерами

Творчість – чудовий спосіб відпочити й відновити свій ресурс.  Подаруйте мамі картину за номерами на підхожу тематику, яка потім знайде своє місце на стіні чи на поличці й буде тішити око. Картина йде в наборі з пензлями й фарбами, потрібні будуть лише час і натхнення.

2. Квитки в театр/подорож

Чи не найголовніше, що можна подарувати мамі – це свій час і увага. І тут у вас є багато можливостей – невеличка подорож, квитки в театр чи концерт, візит до ресторану з оригінальною кухнею (враховуючи обставини, можна й додому замовити доставку). Наприклад, в травні цікавими нам здаються 

  • Концерт «Червона скрипка Страдіварі», Freedom Hall, 23 травня 17.00, 750-2800 грн.
  • Лекція з вином в саду від Svitlo Concert «Ван Гог і Гоген», розарій в ботанічному саду ім. Гришка, Тімірязєвська, 1, 20 травня, 19.00, 375 грн.
  • Концерт «Кінорганум. Орган в кіно», Київський планетарій, вул. Велика Васильківська, 57, 21 травня 19.30, 550-800 грн.


3. Книжки

Хай там як, а книжка завжди чудовий подарунок – фахова, науково-популярна чи художня. Оберіть щось мамі до душі.


4. Смаколики

Для мами можна замовити тортик з прикольним декором, або зробити (чи замовити готовий) бокс з її улюбленими смаколиками. Або подарувати щось таке, чого вона ще ніколи не куштувала. Наприклад, бокс з екзотичними фруктами. 

5. Колаж з фото та фотодрук

Передивіться всією сім'єю сімейний фотоархів і знайдіть фото, на яких мама щаслива, в оточенні рідних чи за улюбленими справами, на відпочинку. Зробіть колаж з цих фото і роздрукуйте  його на фотопапері,  придбайте рамку відповідного розміру й вуаля – оригінальний подарунок готовий. У хвилини втоми чи суму, погляд на такий колаж на стіні підтримає і підніме мамі настрій. Ви також можете подарувати футболку з надписом «Найкращій мамі у світі», або замовити таку футболку з власним надписом чи фото. Також на це свято доречно буде придбати комплекти  family look



Сподіваємось, що надихнули вас на подарунок для мами. Якщо ви вже розв'язали це питання, діліться своїми ідеями в коментарях. 

Титульне фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram