Osvitanova.com.ua

Українських старшокласників запрошують до 24 квітня взяти участь у національному проєкті «Моя кар’єра в Україні», який дає можливість зустрітися з успішними людьми в різних професійних сферах і допомагає свідомо вибрати улюблену справу.

Всеукраїнський проєкт уже вшосте організовують громадська організація Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та її платформа з кар’єрного розвитку молоді Career Hub спільно з ПУМБ.

Учні та учениці 9-10 класів українських шкіл можуть зареєструватися для участі в проєкті до 24 квітня 2021 року, описавши мотивацію та бачення власної кар’єри.

Проєкт «Моя кар’єра в Україні» з 2016 року надихає підлітків на свідомий вибір професії, створює платформу для передачі досвіду успішних людей молоді та показує новому поколінню можливості для самореалізації в Україні.

Для всіх учасників та учасниць проєкту пройдуть практичні вебінари з вибору професії, а 300 відібраних приєднаються до зустрічей з успішними людьми у різних професійних сферах. 30 найактивніших підлітків потраплять на фінальну конференцію проєкту в Києві, де зможуть провести день зі своїми кумирами – керівниками та керівницями підприємств, міжнародних організацій, державних органів влади, а також виграють корисні подарунки від організаторів: еко-сумки, блютуз-колонки, павербанки, рюкзаки та багато іншого.

За 5 років проєкт охопив понад 4000 школярів/ок, а більш ніж 400 учасників та учасниць зустрілись з десятками успішних людей, науковців, топ-менеджерів органів державної влади та провідних компаній: ПУМБ, 1+1 медіа, IT-інтегратор, UNIT City, Київстар, Arzinger, Arterium, Film.ua, Projector, видавництво «А-ба-ба-га-ла-ма-га», НАН України, UNICEF, Фонд ООН у галузі народонаселення, Національна поліція, Національна поліція України, МОН, Мінмолодьспорту та ін.

Етапи проєкту «Моя кар’єра в Україні» 2021:

до 24 квітня – Реєстрація на проєкт «Моя кар’єра в Україні»

з 8 до 23 квітня – Реєстрація на вебінар «Як обрати професію і стати щасливими» та групові кар’єрні консультації для підлітків:

13.04 (16:00) - практичний вебінар для підлітків «Як обрати професію і стати щасливими»

16.04 (16:00) - групова консультація «Як визначити свої інтереси, здібності і таланти?»

19.04 (16:00) - групова консультація «Як подолати невпевненість і страх у виборі свого майбутнього?»

21.04 (16:00) - групова консультація «Як ставити цілі та планувати своє майбутнє?»

23.04 (16:00) - групова консультація «Як розвивати навички та сильні сторони для улюбленої професії зі школи?»

з 5 до 20 травня – Онлайн-зустрічі з успішними людьми з різних галузей і професій: профі зі сфер економіки, бізнесу і технологій, креативних індустрій, послуг і промисловості, охорони здоров’я і медіасфери.

1 червня – Фінальна конференція з топ-менеджерами/ками, знайомство фіналістів, виконання інтерактивних завдань та спілкування і топ-менеджерами/ками про їх кар’єрний шлях

2 червня – День з успішною та відомою людиною: надихаючі особисті зустрічі підлітків із керівниками компаній, організацій або державних органів.

Хештег у соцмережах: #mycareerua

Контакти для додаткових питань: info@careerhub.in.ua, (044) 490 2010.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: