Osvitanova.com.ua

«Democracy Hub» – це онлайн-проєкт, що спрямований на розвиток спільноти проактивної молоді. Проєкт реалізовується у партнерстві з Crossing Borders за фінансування CISU.

Проєкт передбачає участь в одному із трьох тренінгів на вибір, дебатний турнір та онлайн-курс. Зараз кожен підліток віком 14-18 років може зареєструватись на один із трьох тренінгів: 

Тренінг «Youth Leadership» (19-25 квітня)

Учасники дізнаються, що таке лідерство, емоційний інтелект, ненадовго зануряться в історію демократії, навчаться реалізовувати Цілі сталого розвитку в своїх громадах та створювати реформи. 

Тренінг «Debate & Public Speaking» (5-11 травня)

Тренінг дасть учасникам уявлення про основи самопрезентації, техніки побудови впевненості, структуру висловлювання та роботу з аудиторією, а також допоможе навчитись працювати з критикою, планувати групові процеси, брати участь у дебатах і переговорах, використовуючи аргументування, контраргументування та аналіз.

Тренінг «Active Citizenship» (12-18 травня)

Учасники прослухають тренінг про цілепокладання, важливість роботи в команді, покращення лідерських навичок та роль демократичних цінностей, навчаться залучати жителів громади до розв'язання проблем, шукати ресурси та фінанси для реалізації проєктів, фактори впливу громад на місцеві органи влади, зміни «знизу-вгору» та впровадження Цілей сталого розвитку. 

Критерії відбору: 

бути підлітком (14-18 років); проживати на території України; на 100% заповнити анкету; бути вмотивованим до участі у проєкті; володіти англійською на рівні В1/В2 (Середній). Наявність сертифікату, що підтверджує рівень знань не є обов’язковою.

Подати анкету можна до 14 квітня включно за посиланням: bit.ly/39siQKL

Більше про проєкт за посиланням: bit.ly/3wcpfmZ
 

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: