Щоденно простими рухами при нанесенні санітайзера ми захищаємо себе та близьких від невидимої небезпеки. Мами турботливо передають діткам у школу антисептики та просять ретельно мити руки. Це стало нормою нашого життя. Які ж засоби обрати для цієї щоденної рутини, щоб вони були безпечними та ефективними для шкіри як дорослих, так і дітей?

Український виробник – Медичне «НВО «БІОКОН», якому вже 30 років довіряють українці, випускає антисептичні та антибактеріальні засоби «Доктор БІОКОН». У цього бренду можна обрати антисептичний засіб у зручній для себе формі випуску: гель для рук «Антисептичний» у тубі, у флаконі або спреї «Пантенол та розмарин» чи «Алое вера та шалфей».

Антисептики «Доктор Біокон» швидко дезінфікують шкіру рук, знищують бактерії, освіжають, зволожують та пом'якшують шкіру рук. Мають високий вміст спирту, тому ефективно знищують бактерії. Ізопропіловий спирт у складі цих засобів дезінфікує та знищує бактерії. Бісаболол має протизапальні властивості. Пантенол зволожує шкіру, стимулює відновлення тканини, зменшує почервоніння та подразнення шкіри. Всі ці засоби пройшли контроль на безпеку для споживача та мають високу ефективність.

Для дбайливого очищення шкіри рук представлено два засоби: рідке антибактеріальне мило та крем-мило «Доктор Біокон» з іонами срібла, які мають антибактеріальну дію та ефективно знищують бактерії. Завдяки гліцерину та маслу карите крем-гель ефективно очищує та інтенсивно зволожує шкіру рук, насичує вологою, розгладжує шкіру рук, роблячи її пружною й еластичною.

Фото Pixabay

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram