Osvitanova.com.ua

 


24 квітня з 11.00 до 17.00 буде проведений Форум стартапів «Покоління Z», де відомі підприємці  заслухають презентації бізнес-проектів підлітків та молоді.

Студенти інкубатора, юні бізнесмени з усієї України, які протягом двох місяців, в період з 28 лютого по 24 квітня, будуть вивчати основи економіки і підприємництва, винахідницького мислення, проектного менеджменту, отримають можливість практики публічних виступів на Форумі стартапів перед колегією журі. Кожен проект, який учасники підготують під керівництвом менторів за період навчання, пройде суддівський відбір. А найкращі отримають грошове заохочення, як першу сходинку на шляху до реалізації бізнес задуму.

Учасники розроблятимуть проекти в різних напрямках, деякі з них будуть спрямовані на  вирішення багатьох бізнес-проблем, впровадження нових молодіжних бачень. Виступи пройдуть в двох вікових категоріях: 13-16 і 17-20. Оцінити підготовлені молоддю проекти та підтримати їх ініціативи зможуть представники різноманітних сфер, керівники компаній та експерти.

Нова генерація молоді – це неймовірно талановиті, прогресивні люди, що мислять зовсім по іншому. У них безліч ідей, які можуть стати фундаментом для розбудови свого майбутнього та майбутнього цілої країни. Тому підтримка та визнання їх цінностей, зворотній зв’язку від бізнес-еліти значимо впливає на їх становлення та реалізацію в соціумі.

Учасники інкубатора

отримають системні знання про бізнес управління проектами та заснування стартапів, які зможуть застосувати на практиці, незважаючи на професійне спрямування познайомляться з підприємцями та цілеспрямованими ровесниками, навчаться організовувати свій час і працювати з інформацією тощо.

Здобуття такого життєвого досвіду дозволить зменшити ризики помилок в майбутньому, як в кар’єрі, так і в інших сферах життєдіяльності.

До участі в безкоштовному 2-місячному курсі «Молодіжний бізнес-інкубаторі» запрошуються підлітки від 13 до 20 років
з наявною ідеєю стартапу і відсутністю фінансової підтримки як для реалізації ідеї, так і для здобуття необхідних умінь та навичок. Потрібно зареєструватися за посиланням  https://cutt.ly/9jBfaYb та надіслати 3-хвилинне (не більше) відео на пошту forumstartup.flow@gmail.com із відповідями на запитання:

• Хто ти? (вік, ім'я, звідки, де навчаєшся і т. д.)
• Суть ідеї стартапу?
• Чому хочеш втілювати саме цю ідею?
• Що уже зроблено для її реалізації?
• Чим ти краще своїх конкурентів?

Ініціатор проекту: школа креативного підприємництва Youth Flow Academy.

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: