Osvitanova.com.ua

Не можете обрати між навчанням, роботою та змінами? Обирай усе одразу – навчай для України!

«Навчай для України» – це програма розвитку лідерства для молоді. Учасники програми їдуть у села та маленькі міста на 2 роки, де викладають у школах, організовують позакласні ініціативи для дітей та громади.

Учасник програми отримує постійну менторську підтримку, нетворкінг у мережі із 59 країн і унікальний трансформаційний досвід. Молоді люди стають рольовими моделями для учнів і допомагають долати освітню нерівність в Україні.

Вимоги:

Потрібно мати потужну мотивацію, диплом бакалавра або магістра (будь-яка спеціальність) та володіти одним із шкільних предметів на високому рівні. А ще бути готовим/ою переїхати у громаду на 2 роки.

Учасник отримує:

офіційне працевлаштування стипендію, яка покриває витрати на житло та харчування можливість безкоштовно здобути магістратуру в університеті ім. Грінченка нетворкінг та обміни з учасниками ізінших 58 країн, де існують схожі програми постійне навчання та менторську підтримку

А ще просто незабутніх 2 роки та дуже круту спільноту однодумців!

Як взяти участь у програмі? На сайті https://teachforukraine.org/join/  натисніть «Взяти участь». Заповнюйте форму і чекайте листа на пошту. Навчай дитину – зміни себе, зміни країну!

Деталі:https://teachforukraine.org/join/

Дедлайн першої хвилі: 14 березня

Навчай для України. Робота, яка змінює життя. Люди, які формують майбутнє.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: