Osvitanova.com.ua

Аркадій Цукер – відомий в світі стратегічний та маркетинговий тренер-консультант – 11 лютого проведе для українців майстер-клас «Бізнес в новій реальності: Трансформація мислення». Під час тренінгу пан Аркадій розповість про наслідки пандемії для бізнесу – нові ніші, потрібні компетенції, омніканальність, а також про нову психологію, нову клієнторієнтованість та нові типи ризиків. Майстер-клас буде цікавим для підприємців, власників бізнесу, керівників і всіх тих, хто хоче розібратися в нових реаліях.

Деталі події і квитки за цим посиланням  http://fj.in.ua/. А ми пропонуємо переглянути п'ять найвідоміших виступів пана Цукера. Ці відео зібрали кілька мільйонів переглядів.

1. Кейс гардеробниці, яка виконувала функції польового маркетолога

2. Кейс про таксиста, який працював одночасно в 17 службах таксі

3. Корисність відеоігр для дітей

4. Кейс самого Аркадія – «Тимчасові труднощі»

5. Як бути щасливим

11 лютого Аркадій Цукер проведе для українців майстер-клас «Бізнес в новій реальності: Трансформація мислення». Під час тренінгу пан Аркадій розповість про наслідки пандемії для бізнесу – нові ніші, потрібні компетенції, омніканальність, а також про нову психологію, нову клієнторієнтованість та нові типи ризиків. Майстер-клас буде цікавим для підприємців, власників бізнесу, керівників і всіх тих, хто хоче розібратися в нових реаліях.

Деталі події і квитки за цим посиланням  http://fj.in.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: