Osvitanova.com.ua

Як перетворити свою ідею на успішний проєкт, уникнути помилок початківців і природно триматися перед камерою? Дізнавайтеся на безкоштовному онлайн-марафоні для дітей та підлітків «Ютубер. Від ідеї до успішної реалізації». Проводить Дитяча академія суспільного мовлення — PMA Juniors* — із 30 листопада по 4 грудня о 18:00.

Цього разу онлайн-марафон проведе автор науково-популярного ютуб-каналу «Клятий раціоналіст» Артем Албул. На прикладі власного досвіду він розповість, як не робити поширених помилок та створювати справді цікавий, професійний контент.

На онлайн-марафоні розкажуть:

чим займається ютубер, з чого складається його день та скільки часу забирає ютуб-канал; як поводитися перед камерою, не хвилюватися під час запису й виглядати природно;  навіщо вміти аналізувати контент та як це робити; про техніку для ютуб-каналу: камери, мікрофони, світло та інше; як уникнути помилок початківців та виглядати круто; як зробити свій контент справді цікавим і збирати реальні лайки.

Реєструйтеся на онлайн-марафон, який триватиме із 30 листопада по 4 грудня о 18:00, кожен тренінг — на годину. Вебінар організують на платформі Zoom.

Щоб узяти участь в онлайн-марафоні, заповніть форму за посиланням до 17:00 3 грудня. Учасники отримають підтвердження на електронну пошту.

Також реєструйтеся на онлайн-марафон і слідкуйте за новинами PMA Juniors через телеграм-канал за посиланням

Читайте також: 5 секретів прямого ефіру — розповідає ведуча UA: Радіо Промінь Ярина Скуратівська

Проєкт створений за підтримки UA: Суспільне мовлення та DW Akademie на базі Public Media Academy — навчального центру Суспільного мовника.

*PMA Juniors працює для дітей та підлітків 12–14 років, які цікавляться темою медіа. Головна мета проєкту — формувати новий рівень медіаосвіти молоді. Дитяча академія допоможе реалізувати таланти, навчить критично оцінювати й аналізувати інформацію, яку дитина отримує зі ЗМІ, й покаже, як створювати якісний медіаконтент.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: