Osvitanova.com.ua

«Без Пробілів» — літературний конкурс художніх текстів від підлітків 12-19 років для підлітків. Конкурс має на меті, зокрема, показати українським підліткам якомога більше якісної української підліткової літератури та надати молодим письменникам і письменницям можливість публікуватися.

На конкурс можна подавати прозу, поезію і п’єси, сміливі експерименти на межі стилів і жанрів, новаторські за формою та змістом історії з різноманітними персонажами й актуальними темами.

На конкурсі передбачені декілька номінацій

1. # teenwrite – художні тексти, написані підлітками (12-19 років).

2. # teenlit – художні тексти для підлітків. Вік авторів/авторок не обмежений.

Вимоги до конкурсних робіт

До розгляду приймаються раніше не опубліковані україномовні художні тексти (проза, поезія, п’єси тощо). Не більше 2 текстів від однієї людини.

Обсяг кожного тексту: до 15 000 знаків з пробілами.

Тексти потрібно надсилати одним вордівським файлом на пошту: bezprobiliv.bukmol@gmail.com.

У темі листа необхідно вказати обрану номінацію, а у тексті листа — свої ім'я, вік і посилання на свій акаунт у соцмережах (фейсбук чи інстаграм).

Дати проведення

Тексти приймаються до 15.01.202, переможці оголошуются до15.03.2021.

Організатор конкурсу ГО «Культурна ініціатива «Букмоль» — неприбуткова громадська організація, що популяризує читання серед дітей і підлітків в Україні з 2016 року. Серед її успішних проєктів: онлайн-видання «Букмоль», літературний клуб для дітей і підліткова редакція Teenside.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: