Osvitanova.com.ua

На себе ми витрачаємо час за осточним принципом, бо спочатку робота, діти, сім'я, хатні справи. Але з часом ми розуміємо, що собі так само необхідно приділяти час і відпочивати. На думку Світлани Ройз, якщо ми почнемо з того, що хоча би 2 хвилини будемо перефокусовувати увагу з зовнішнього простору у внутрішній, звертати увагу на те, які сигнали нам подає наше тіло, привчати себе до уважності до себе і своїх потреб – ми виявимо, що в нашому житті набагато більше ресурсу, радості й усвідомленості, ніж нам здавалося.

Нижче ви знайдете результат співпраці психологині з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГО «Смарт освіта» – «Календар турботи про себе», ілюстрації до якого намалювала Олена Ястремська.

Усі завдання підібрані так, щоб активізувати певний канал сприйняття. Канали ресурсу, на які Світлана Ройз зазвичай звертає увагу, – зір, слух, нюх, стосунки, рух, тілесні відчуття, смак, інтелект (нові знання), інтуїція. Ці 52 прості 2-хвилинні практики допоможуть вам повернути собі контакт з реальністю і відновити свою ресурсність. 

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: