Osvitanova.com.ua

Київські школярі зможуть побачити досліди у 3D форматі вивчаючи природничі науки. Інноваційний додаток, аналогів якому немає в Європі», розробила КНП «Освітня агенція міста Києва», повідомляє Вечірній Київ .

Наразі повністю готові освітні матеріали з фізики для 8 та 9 класів, а уроки для 10 та 11 класів – на фінальній стадії розробки.

Завдяки спеціальному додатку кожен учень просто зі свого смартфону зможе прослухати тему уроку, роздивитися будь-який дослід у 3D форматі та в фіналі пройти тест на засвоєння матеріалу. А для шкіл, що забезпечені VR-шоломами, розробники створили інтерактивний віртуальний кабінет, де ті ж самі досліди можна буде проводити самостійно, – розповів в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

За його словами, «Освітня агенція» готова забезпечити школи Києва VR-шоломами та спеціальними екранами в рамках пілотного проєкту. А трохи згодом у застосунок до фізики додадуть ще й хімію, біологію та географію.

«Освітня агенція міста Києва» розпочала розробку лише в кінці 2019 року і менше ніж за рік вже готова передати матеріали з фізики для 8-го та 9-го класів. Фінансування ж проєкту відбувається з міської комплексної цільової програми «Освіта Києва. 2019-2023 роки».

Читай також  Молодша школа після канікул продовжить навчання в очному форматі – Сергій Шкарлет

Джерело фото pexels.com

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: