Osvitanova.com.ua

Запрошуються для участі у грантовому конкурсі управлінці та керівники державних закладів освіти на освітню програму «Управління командою через трансформаційне лідерство». 

ТРЕНЕРИ ПРОГРАМИ:

Svitlana Zaluzhna, керівник та співавтор DEC life school, ментор з розвитку лідерів та команд компанії DEC, амбасадор Емпатії, учениця Вищої школи гуманної педагогіки Ш. Амонашвілі.
Svetlana Bulgakova, академічний директор DEC life school, амбасадор Емпатії, професійний коуч та фасилітатор.

Цей курс стане для вас практичною платформою, якщо перед вами наразі є наступні виклики:
 Створити нову ефективну команду.
 Почати зміни в застарілій культурі вашої команди/організації.
 Створити мотивовану, залучену та лояльну команду.
 Запровадити нові практики спільної роботи.

Програма базується на 3-річному досвіді DEC life school у впровадженні інтегральних інструментів управління організацією, з використанням методу Ненасильницької комунікації М. Розенберга, теорії Спіральної динаміки, інструментів фасилітації та коучінгу.

Тільки реальні кейси, інструменти та практики!

 Мета програми:
Зменшення розриву між лідерським баченням стратегії розвитку організації, впровадженням змін та баченням і готовністю команди фахівців до цих змін, базуючись на довірі, залученості, мотивації та спільних рішень.

 Ви отримаєте інструменти розвитку лідерських та управлінських компетенцій для:

залучення команди у прийняття рішень щодо розвитку організації; інструменти фасилітації для проведення ефективних зустрічей з командою; створення умов повноправної участі та внесення вкладу усіх учасників процесу; прийняття відповідальності членами команди за «життя» організації.

 КЛЮЧОВІ НАПРЯМКИ ПРОГРАМИ:

Знання про себе. Мої цінності, мотивація і амбіції. Діагностика моїх лідерських стратегій зараз, сили характеру, сліпі зони та особистий план розвитку. Управління через створення спільних системних рішень за допомогою інструментів фасилітації, коучингу та аналізу кейсів. Як розвивати культуру відкритості, довіри і співробітництва на основі методу ненасильницької комунікації. Комунікація як головний інструмент лідера в управлінні командою. Авторська методика управління комунікацією. Партнерські відносини з клієнтами, як зрозуміти їх потреби. Як розділяти відповідальність за результати співробітництва.

Відгук учасниці програми Іри Браницької:

Почти год назад Светлана Залужная пригласила меня на курс для лидеров команд. Поскольку мы давно и много общаемся, я у Светы часто прошу совета, особенно относительно управления, мне было очень интересно. Каждый модуль – отдельная и очень важная тема. Про себя, про команду, про клиентов, про то, как объединять все направления. Очень много интересной и полезной информации, очень много игр и практики. Много домашки )). И это важно, потому что отрабатывали сразу все, что учили. Это был действительно очень сильный и важный курс. Не только для школ, для любой команды. Очень рекомендую!

Якщо ви керівник чи управлінець державної школи і бажаєте взяти участь у грантовому конкурсі (керівники приватних шкіл не мають право брати участь у грантовому конкурсі) заповнюйте  Форму на отримання гранту до 15 жовтня.

Місце проведення: школа DEC life school, пр-т Героїв Сталінграду, 10Д (будівля Гольф Центру), Київ

Тривалість програми: 4 модулі по 1 дню / Кількість людей в групі: до 20 осіб

Дати: 18.10.2020, 08.11.2020, 22.11.2020, 06.12.2020

Телефон для зв'язку по участі у грантовому конкурсі та участі у програмі: 063 659 77 59, Ольга

Поширити у соц. мережах: