Osvitanova.com.ua

Хочете покращити свої дописи у соцмережах та більше впливати на слухачів та читачів? Плануєте написати науково-популярну книжку? Час від часу долаєте творчі кризи і прокрастинацію? Тоді наша добірка для вас.
 

1. «Текст-пекс-шмекс. Магія переконливих текстів», Вільям Зінсер

Для написання сильних дописів у соцмережах чи статей є загальні інструменти і принципи. Саме про них американський журналіст Вільям Зінсер розповідає в своїй книжці.

Придбати за 195 грн тут.

2. «Пташка за пташкою. Порадник з письменництва та життя загалом», Енн Ламотт

Представлені в цій книжці техніки і спостереження стануть у нагоді всім, хто має на меті зацікавлювати читачів, чи то в соцмережах, чи в блозі чи в статтях у СМІ.

Придбати за 150 грн тут.

3. «Писать профессионально», Хиллари Реттиг

Авторка книжки пропонує вам робочі практики, завдяки яким ви здолаєте прокрастинацію, страх, внутрішнього критика чи перфекционізм і будете вчасно закінчувати свої дописи, статті, публікації і книжки. Ви також отримаєте підказки, як створювати тексти  у власному стилі, легко і з задоволенням.

4. Гениальность на заказ, Марк Леви

Як відкрити в собі невичерпне джерело творчості і натхнення? Не знаєте? А авотор цієї книжки знає магічний рецепт і ім'я йому – фрірайтинг. Ця техніка дозволяє поставити на паузу внутрішнього критика і віднайти свій ріг достатку ідей. Але спочатку треба писати, писати і писати. Редагувати треба потім. Чк дивіться у наступній книжці. 

Придбати за 290 грн тут.

5. «Пиши, скорочуй. Як створити дієвий текст», Максим Ільяхов і Людмила Саричева.

Ця книжка навчить вас краще структурувати свої думки, писати тільки важливе і допоможе позбавитися зайвого у своїх текстах.

Придбати за 250 грн тут

Читай також: Марк Лівін про написання вдалих історій

 

Поширити у соц. мережах: