Osvitanova.com.ua

У вересні 2020 року вийде книжка “Storytelling. Англійська в історіях від вчительки в рожевій спідничці” Олени Жупанової, вчительки англійської для дітей

Ця книжка про магію історій і навчання у грі. Як зробити так, щоб дитина з радістю йшла на заняття? Як долучити дитину до англійської змалечку? Як це зробити весело і без примусу? Про свої секрети викладання для найменших розповість вчителька англійської для дітей, яка навчала сотні малят. 

До книжки увійшли три історії англійською разом картками для вивчення слів і паперовими ляльками для вистави. Вона написана для батьків дітей від трьох до семи років, а також для вчителів, вихователів, викладачів і всіх, хто працює з дітьми.

Зараз її можна замовити за ціною 160 грн замість 210. 

«Це книжка, якої мені бракувало одинадцять-дванадцять років тому, коли вперше стала мамою. І сім-вісім років тому, коли я починала працювати вчителькою англійської для дітей», – розповіла нам авторка.

 

У ній три розділи для батьків та викладачів і три історії англійською для дітей.

Розділи про:

магію ігрового навчання і як його влаштувати вдома чи у садку/школі; англійську для дітей: як, коли і взагалі, чи треба? (це про методику дуже простими словами); сторітелінг – скаладання та оповідання історій для дітей. І, зокрема, для навчання англійській мові: як складати історії, які вони бувають, як з їх допомогою вчити англійську разом з дитиною.

Та три милі історії англійською для дітей, з допомогою яких ви з дітьми вивчите базові слова і вирази англійською плюс: 

ігри з картками до історій (картки треба просто вирізати) паперові ляльки для лялькового театру (і їх теж лише вирізати й прикріпити на олівець або палички для суші)

У цій книзі – восьмирічний досвід роботи і педагогічні таємниці вчительки у рожевій спідничці Олени Жупанової. А ще зворушливі ілюстрації молодої і талановитої української художниці Наталії Кудляк. І на додачу: ідеї ігор, з допомогою яких ви зможете вчити з дитиною англійські слова і вирази без надзусиль.

Передзамовлення: 

https://mybookshelf.com.ua/storytelling-angl%D1%96jska-dlya-d%D1%96tej-v-%D1%96stor%D1%96yax-olena-zhupanova?fbclid=IwAR192oeXxPAlcw05l9um8awVPoV2OEYPKid0Jqrr7BocU278o1f3KZYd7eo

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: