Osvitanova.com.ua

У XXI столітті вчитися лише у школі та виключно за підручниками не можна. Такий підхід знижує наші шанси виграти у конкурентній боротьбі та й просто робить життя нуднішим. Ця добірка з 5 стрічок від naurok може стати чудовим доповненням будь-якого уроку!

1. Подорож на край Всесвіту

Мрієте про пригоди за межами звичного світу? Фільм від National Geographic – це повноцінна віртуальна подорож, де комп’ютерні моделі створюють неймовірний ефект присутності. Усього за 90 хвилин можна перейнятися розумінням того, наскільки мала людина в цьому світі. Або навпаки, наскільки великий світ навколо нас.

2. Історія світу за 2 години

Вважається найкращим документальним фільмом BBC. За дві години перед вашими очима пройде весь цикл історії Землі: від виникнення нашої планети, зародження життя на ній та аж до появи людини і становлення цивілізації.

3. Загублені цивілізації

Протягом усієї історії людства природні лиха вбивають тисячі людей, знищують міста і села, визначні пам’ятки, змінюють ландшафти. Стрічка доводить, що страдавні цивілізації було знищено внаслідок масштабних природних катаклізмів. Але саме сталося? Як вони зникли? І чи може це повторитися?

4. Роботи наступають

Цей серіал – шестигодинна подорож історією роботобудування в Європі та штучного інтелекту. Робот – це більше, ніж штучний інтелект. Він виходить за межі стандартних визначень і змушує нас захоплюватися знову і знову чудесами технологій.

5. Проект «Земля», Відновлення лісів

Ліси покривають 30% поверхні планети, але чи добре ми знаємо навіть ліси біля нашого міста? Фільм дозволить вам дізнатися більше, поринути в атмосферу первісної природи, ближче познайомитися з лісовими мешканцями. Ви дізнаєтеся безліч неймовірних фактів, отримаєте нові знання та замислитеся про складний процес відновлення легенів нашої планети!

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: