Osvitanova.com.ua

Коронакриза спустошила гаманці багатьох українців і продовжує далі випробовувати їх платоспроможність на міцність. Ми вже писали поради, що допомагають економити в кризу. Проте важкі часи вимагають додаткових ресурсів і повного контролю своїх доходів та витрат. У цьому якнайкраще можуть допомогти мобільні додатки, які покажуть найбільші статті витрат і підкажуть, як можна заощадити. Зібрали для вас сім найкорисніших застосунків.

Monefy

Це один з найпопулярніших додатків для смартфонів. Він має зручний та зрозумілий інтерфейс, що дозволяє миттєво додавати нові записи та контролювати всі витрати. Monefy дає можливість планувати ваші витрати згідно з заданим бюджетом, а не усіма доходами. Також у додатку є система синхронізації через Dropbox, що дозволить додавати записи з різних пристроїв або слідкувати за всім сімейним бюджетом.

Деталі: iOSAndroid безкоштовно. Є преміум пакети.

Money Lover

Додаток має цікавий дизайн та багато можливостей. Ви сортуєте своє кошти у різні «гаманці» і слідкуєте за їх станом. Головною особливістю Money Lover є те, що він вміє фіксувати ваші боргові зобов’язання та постійні платежі й у потрібний момент нагадуватиме сплатити за комуналку чи внести платіж за кредитом. У додатку ви можете і створювати плани великих покупок чи заощаджень – кошти, які ви хочете відкласти щомісяця, автоматично «зникатимуть» з вашого бюджету, щоб ви на них не розраховували. Також тут можна створювати окремі гаманці й відстежувати, скільки ви витратили, до прикладу, на відпочинку в Затоці.

Деталі: iOSAndroid безкоштовно. Є преміум пакети.

Wallet

Додаток теж може похвалитися простим інтуїтивним інтерфейсом і під час реєстрації надає вам онлайн-помічника, що знайомить з усіма інструментами. Його особливістю є автоматичний контроль ваших фінансів. У Wallet можна підв’язати декілька банківських карток і він синхронізуватиме транзакції за ними й розприділятиме їх за категоріями. Тобто вам не доведеться кожен стакан кави або проїзд у метро вносити вручну. Підсумувати всі свої фінансові операції ви зможете у зрозумілих графіках, створених додатком. Також тут можна знайти актуальні курси валют.

Деталі: iOSAndroid безкоштовно. Є преміум пакети.

Money Manager

Це дуже функціональний застосунок, тому похвалитися простотою інтерфейсу він не може. Проте Money Manager має чимало інших переваг: від синхронізації з ПК до управління кредитним й дебетовими картками. Також у додатку можна задавати ліміт своїх витрат і він нагадуватиме про перевищення цього плану. Тут є калькулятор та календар, а до кожної покупки можна прикріпити чек і віднести її в категорію. За категоріями ви зможете переглядати статистику для розуміння, які витрати слід підкорегувати.

Деталі: iOSAndroid безкоштовно. Є платна версія за 3,99 USD.

Дзен-мані: облік витрат

Додаток може похвалитися максимальною автоматичністю і підійде тим, хто вже сотні разів намагався контролювати свої витрати, але щоразу забував їх записувати. Дзен-мані синхронізується з вашим картковим рахунком і кожну транзакцію автоматично сортує за категоріями. Тут ви також можете побачити дозволені суми на витрати необхідних і не дуже речей.

Деталі: iOSAndroid безкоштовно. Є преміум підписка.

Spendee

У застосунку все дуже просто: є три вкладки – транзакції, статистика і бюджет, і одна велика кнопка для внесення надходжень коштів і витрат. Тут також можна підв’язати банківську картку для зручної синхронізації. У Spendee є ліміт місячного бюджету та планувальник платежів, що нагадує заплатити за дитсадок чи комуналку. Також додаток дає можливість вести спільний бюджет з різних акаунтів.

Деталі: iOSAndroid безкоштовно. Є преміум підписка.

Expensify

Головне завдання цього додатку – розпізнавати касовий чек. Використовувати його дуже просто: потрібно лише сфотографувати чек з магазину чи ресторану, а програма сама його відправить у потрібний розділ витрат. Expensify ідеально підійде тим, хто часто їздить у відрядження і надає керівництву звіт про свої витрати – із застосунком, у якому зібрані всі чеки робити це стане значно простіше.

Деталі: iOSAndroid безкоштовно. Є преміум підписка.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

Поширити у соц. мережах: