Osvitanova.com.ua

Ніщо так не надихає, як успішний приклад колег. Перед вами перелік цікавих блогів вчителів, які діляться власним досвідом, лайфхаками для роботи та просто гарним настроєм.

Вчителька математики Калуського ліцею №10 Мар'яна Уляк створила українськомовний ресурс корисної математики в Instagram, за яким школярі зможуть підготуватися до ЗНО. Педагогиня стверджує, що школярам цікава робота з навчальними мобільними додатками. Тим паче, що зараз важко уявити наше життя без соцмереж − вони всюди.


Павло Віктор – викладач фізики Одеського ліцею. На його каналі більш ніж 480 тис. підписників! Його уроки зібрали понад 10 мільйонів переглядів, учитель безкоштовно викладає їх в YouTube, і тим самим робить фізику зрозумілою та захопливою.

 

Марія Лісовська – викладачка англійської мови, засновниця Language_lover. У своєму інстаграмі дає поради з вивчення англійської, розповідає як запобігти вигоранню та надихає власним прикладом😊

 

 

Заслужений учитель України та переможниця конкурсу «Учитель року-2015» Олеся Калинич має безліч ідей, як зробити урок цікавим, саме цим і ділиться у власному блозі. А ще тематичними тестами для учнів, шпаргалками та кумедними уривками з учнівських творів.
 

Репетитор з української мови Наталя Сорокіна у своєму інстаграмі проводить прямі ефіри з розбором тем, публікує лайфхаки з підготовки до ЗНО, а у власному телеграм-каналі проводить марафони з читання.

 

 

Поширити у соц. мережах: