Osvitanova.com.ua

Я ТАЛАНОВИТА ЛЮДИНА! Коли ви говорите ці слова самі собі, що ви відчуваєте? Сором чи гордість? 

Більшість людей відчувають збентеження, злість і порожнечу. Нерозуміння своєї цінності призводить до стану розчарування в собі та житті в цілому. Це перший крок до проживання днів «як усі», без особливої ​​радості та розуміння «навіщо?», «для кого?».

Випишіть слово «талант» на лист паперу. Дайте собі чесну відповідь на запитання «Що таке талант?».  Які б відповіді не були, основою буде щось незвичайне. Унікальне вміння обдарованої людини.  Невже той, хто «дарував таланти» вас пропустив?  Невже ви такий невдаха?

Або може ви щасливчик?  Може, ваш талант був запакований в щось, що потрібно глибоко прожити, використати?  А якщо талант запакували в знецінення себе?  Тут вихід один – щоб зняти упаковку, потрібно цінувати себе!

Якось все дуже просто... А хто сказав, що має бути складно?  Складно = помилково, просто = зріст! 

Складнощі придумуємо ми самі. І цим ставимо собі палки в колеса. Потім сидимо і плачемо, чому у Маші вийшло, а у мене ні, або чому Катя отримує більше грошей, ніж я.  І починається ще більше знецінення.  Біг по колу з перешкодами.

Тільки тоді, коли ви оціните себе гідно, ви зможете розпакувати свій подарунок, свій неймовірний талант!  А можливо, комусь потрібно пройти не знецінення, а злість на себе або осуд з боку оточення.

Повірте, це все приходить не як покарання! А як крок на шляху до стрибка! А якщо стрибок виявився невдалим і ви промахнулися, то це можливість зрозуміти як високо змогли стрибнути і наступний стрибок зробити ще вище!

Кожен прийшов в цей світ з маленьким мішечком. І у кожного він свій – хтось вміє варити смачний борщ, а хтось пише картини в далекому селі України. Головне те, на чому ви тримаєте фокус уваги – варю борщ, тому що так треба, потрібно годувати чоловіка, або тому, що я талановита і такого більше ніхто ніколи не зварить? І так у всьому!  Кожне ваше вміння, хоч просте, хоч складне, є вашим талантом. І вибір за вами – тримати його в своєму мішечку або дістати і показати світові. І навіть якщо хтось вміє щось подібне, таке, як у вас, буде тільки у вас!

Випишіть всі свої таланти і визначте, якими ви хочете користуватись та ділитись зі світом. Вам буде легше реалізовувати себе, якщо відразу визначите, від чого ви кайфуєте.

Любіть себе таким, яким ви народились. Цінуйте в собі все, що звичайне і все, що унікальне. Робіть з простого щось незвичайне і неймовірне. Даруйте собі сьогоднішній день, щоб завтра ви могли з упевненістю сказати, що ви живете життя, а не проживаєте його.

Талант – це не страшно, це дуже приємна та цікава подорож в казку.  Звичайно, на шляху будуть не тільки солодкі цукерки, але в кінці чекає великий і смачний торт! Торт – здійснення заповітних мрій.

Починайте кожен день з думкою про власну унікальність. Пам'ятайте, що ви неймовірно талановита людина! І інших таких не існує на всій планеті!

Поширити у соц. мережах: