Osvitanova.com.ua

Добірка інтерактивних онлайн-ресурсів, які допоможуть вчителю урізноманітнити викладання історії України та Всесвітньої історії, а учням по-іншому поглянути на вивчення цього предмету.

Всесвітня історія. Історія України. 3D-реконструкції та відеосюжети – якщо вам цікаво поринути у фактично реальний світ стародавньої історії, вам обов’язково треба зазирнути на цей сайт – тут ви зможете попрацювати з 3D-моделями стародавніх цивілізацій і перевірити засвоєні знання за допомогою тестів.
  Технологія Google Street View (завантажте додаток) – онлайн-перегляд вулиць. Мандруймо історичними місцями, столицями і провінційними містечками разом з маленькою машинкою Google.
  Всемирная история населения – якщо хочете шокувати себе статистикою населення Землі, можете заглянути на цей сайт. Тут ви знайдете інтерактивні покажчики смертності та народжуваності, інвестицій в економіку та навіть кількості зрубаних ялинок у Карпатах. Як бонус –  добірка статистичних оглядів.
  Time Graphics – цей конструктор знадобиться вам для кращої орієнтації у хронологічному просторі, просто відмічайте на стрічці часу важливі моменти історії і рахуйте хронологічні задачі.
  TimelineJS – один із конструкторів, що допомогає підкорити хронологічні таблиці та стрічки часу. 
  Mission MapQuest – класний інструмент для створення квестів та вікторин. Якщо ваш вчитель вимагає від вас творчої роботи – відкиньте реферати та повідомлення – здивуйте його онлайн-квестом.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: