Osvitanova.com.ua

Активісти альтернативної освіти запрошують вас на безкоштовний онлайн-фест. Перший ефір  24 березня.

Першим почне спілкування гуру альтернативно-освітнього руху у світі Джеррі Мінц (США)!
За 30 років він допоміг заснувати більше 50 демократичних шкіл. Джеррі поділиться з вами багатим досвідом вільної освіти та хоумскулінгу.

У середу слово візьие Анна Валенса, за плечима якої практика у сфері психотерапії, коучінга, фасилітації, медіації, навчання дорослих. Вона допоможе розібратися з актуальним у кризові часи питанням – "як зрозуміти, що потрібно мені та близьким людям саме зараз"?

У четвер в ефір вийде засновниця Papaya-school, співорганізаторка міжнародної конференції демократичної освіти IDEC-EUDEC Іра Браницька і поділиться власним досвідом організації вільного навчання онлайн та офлайн без кордонів. Для Іри немає нічого неможливого, вона наважується на проекти, які більшості з нас не під силу.

А в п'ятницю консул Європейської організації підтримки Демократичної Освіти EUDEC Доріанн де Грут (Нідерланди) розкриє таємниці методу соціократичного кола. Безболісне прийняття рішень у колективі та в родині, коли задоволена не просто більшість, а абсолютно всі – це не утопія, це реальність.  Доріанн – людина, яка до свого добра та співчуття завжди додає дію, вона допомагає багатьом людям не тільки словами підтримки. Ця здатність діяти відчувається, і нею радимо наповнитися.

Для того, щоб долучитися до безкоштовних ефірів, вам треба просто поставити “Піду” в івенті. У вказаний у розкладі час слід зайти в івент, відкрити вкладочку “обговорення” й побачити там трохи нижче – прямий ефір.

https://m.facebook.com/events/218693829536109?view=permalink&id=230065018398990

Дивіться прямий ефір, а в коментарях до ефіру можете написати ваше запитання, після основної частини кожен спікер залишить трохи часу для відповідей на запитання слухачів. Якщо не на всі запитання встигнемо відповісти, потім або спікер (якщо матиме час), або організатори фесту дадуть відповідь так само в коментарях.

Поширити у соц. мережах: