Osvitanova.com.ua

Весна – пора пробудження природи. Цікаво, що колись саме у цей час проводились обряди плодючості, що мали сприяти відродженню життя. У цьому плані весняні поробки також можна сприймати як певний ритуал, що наближає прихід тепла і пробудження природи. Нижче відео для створення таких квіток, як троянда, лаванда, тюльпан, хризантема і бульденеж.

1. Тюльпан

Це поробка з сюрпризом  – цукеркою, записочкою, прикрасою тощо. Вам знадобляться, крім цукерки, проволока, ножиці, кольоровий папір (для тигрового тюльпану, гофрований), клей, фарба (для тигрового тюльпану).

2. Троянда

Від такої троянди всі будут у захваті. Приготуйте кольоровий гофрований папір, клей/термопістолет, ножиці та проволоку для флористів. 

 

3. Лаванда

Приготуйте гофрований або звичайний кольоровий папір, ножиці та клей.

4. Хризантема

Для виготовлення цієї квітки приготуйте проволоку або тонкі дерев’яні палички, клей ПВА, гофрований або звичайний кольоровий папір, ножиці, вату, лінійку, зелений скотч, нитки.

Секрет цієї поробки полягає у правильному нашаруванні смужок гофрованого або звичайного паперу, що скруглюється задля надання квітці більшого об’єму і вибагливої форми. 

Шари квітки складаються з кількох смужок:  А – 8 см. завдовжки та 4 у висоту (2 шт.) B – 9 см. завдовжки та 5 у висоту (2 шт.) С – 15 см. завдовжки та 5 у висоту (1 шт.) D – 26 см. завдовжки та 5 у висоту (1 шт.) E – 26 см. завдовжки та 6 у висоту (1 шт.) Чашечка – 5 см. завдовжки та 3 у висоту (1 шт.) Листя – 4,5 см завдовжки та 7 у висоту (кількість за бажанням) Листя – 5,5 см. завдовжки та 7.5 у висоту (кількість за бажанням)

5. Бульденеж

Для створення цієї пухнастої кульки вам знадобляться проволока, кольорові серветки, ножиці, кольоровий папір, клей.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: