Osvitanova.com.ua

Мережа EducationUSA в Україні за підтримки Посольства США  у партнерстві зі Студією онлайн-освіти EdEra, Центром “Розвиток КСВ”, МОН та МКМС запустили навчальний онлайн-курс “З учнями про освіту та кар’єру”. Одним із тренерів курсу є Тарас Деркач – керівник платформи кар’єрного розвитку Career Hub (Центр “Розвиток КСВ”) та Єлизавета Щепетильникова - старша радниця з питань вищої освіти в США консультативного центру мережі EducationUSA у Києві.

Перед кожним учнем й ученицею старших класів стоїть вибір щодо майбутнього. Яку професію обрати? До якого освітнього закладу вступати? Що робити, якщо ще не визначилися?

Знайти відповіді на ці запитання можуть допомогти саме вчителі під час консультацій щодо освітнього та кар’єрного планування.

«З учнями про освіту та кар’єру» — це безкоштовний онлайн-курс для вчителів старших класів, класних керівників, соціальних педагогів, шкільних психологів, молодіжних працівників і батьків школярів. У ньому ви дізнаєтеся, що таке освітнє та кар’єрне консультування та які інструменти для цього існують. Також у відеокурсі лектори розглянуть реальні можливості для професійної та вищої освіти в Україні та за кордоном, а ще можливості для неформальної освіти.

Реєстрація на курс доступна за посиланням -  https://bit.ly/2HTaAVP.

Курс пропонує інструменти для роботи з учнями й ученицями 8-11 класів: плани уроків, додаткові матеріали, презентації й інтерактивні сценарії консультацій. Перший модуль з’явиться вже 3 березня, а протягом наступних тижнів будуть доступні нові модулі.

Поширити у соц. мережах: