Osvitanova.com.ua

Запрошуються всі бажаючі на ТРЕТІЙ МІЖНАРОДНИЙ КОНГРЕС ТЬЮТОРИНГУ, який відбудеться 27–28 березня в м. Києві, в конференц-залі Президент-готелю (вул. Госпітальна, 12). Початок о 10.00. 

Головна тема цьогорічного Конгресу: "Діалог в освітньому середовищі".

Якщо ви бажаєте отримати відповіді на питання про методи індивідуалізації в освіті, практичні інструменти роботи тьютора, нові ідеї для розвитку освітніх проектів, дізнатися практики впровадження тьюторингу в польських, українських, ізраїльських та шведських школах, відвідати майстер-класи від провідних фахівців у сфері освіти – щиро запрошуємо!

Тьюторинг — це рух професіоналів, яких об'єднує ідея змінити освіту, зробити її адекватною викликам сучасності. Тьюторинг це метод, народжений та розвинений в університетах Оксфорду і Кембриджу, коли в центрі освітнього процесу є людина, зі своїми інтересами, потребами, цілями, сильними та слабкими сторонами, а тьютор — це той, хто допомагає дитині/учню/студенту стати самостійною, відповідальною, ініціативною особистістю.

Конгрес Тьюторингу — перша та єдина в Україні відкрита професійна комунікаційна платформа для щорічної зустрічі всіх небайдужих до позитивних освітніх змін в Україні.

Для кого: для керівників освітніх закладів всіх рівнів, методистів, педагогів, психологів.

Долучайтеся до реальних практик, які вже працюють, та отримайте дієві інструменти нових підходів у своїй педагогічній діяльності.

Детальніше про захід та реєстрація: http://mk.tutor.org.ua/

Вартість: до 1 березня 500 грн., після - 800 грн.

https://www.facebook.com/events/188465685881138/

Поширити у соц. мережах: