Osvitanova.com.ua

Видатний сімейний психолог, педагог та публіцист Людмила Петрановська прочитає лекцію «Вони з майбутнього: як виховувати сучасних дітей» в рамках MAMAPAPA FORUM «Парадигма виховання змінилася: як підготувати дітей до майбутнього», що відбудеться у Києві 29 лютого.

Під час лекції пані Людмила зупиниться на низці питань, що турбують сучасних батьків:

 чому «старі» знання та установки з виховання більше не працюють, що добре і що погано для майбутнього наших дітей, чи варто боротися з гаджетами, на що можна спиратися у вихованні сучасних дітей, до чого і як слід готувати своїх дітей тощо.

На Форумі також будуть представлені книги Людмили Петрановської українською та російською мовами: «Таємна опора», «Якщо з дитиною складно», «Що робити, коли...». Охочі зможуть придбати будь-яку з книг і отримати автограф автора.

 

Разом з Людмилою Петрановською у Форумі візьмуть участь видатні спеціалісти-практики з дитячої психології та виховання:

Оскар Бреніф'є: експерт ЮНЕСКО. Доктор філософії (PhD, Sorbonne). Французький письменник, який здійснив революцію в дитячому вихованні та освіті. Директор Паризького інституту практичної філософії (Institut de Pratiques Philosophiques).

Тема виступу: Як навчити дитину думати? Розвиток критичного мислення

Ви станете свідками захоплюючих діалогів з дітьми, які будуть відбуватись наживо прямо на сцені. 

 

Катерина Мурашова: одна з небагатьох психологів, чия біографія є не тільки в журналах, але і в енциклопедіях. Вміло аналізує побутові ситуації з виховання, що пов'язані з дорослішанням і дитячими конфліктами.

Тема виступу: Як встановити межі для дитини

Встановлення меж ніколи не шкодить психіці дитини. Психіці дитини шкодить їх відсутність. 

 

Ольга Школенко: психоаналітик, засновник Французької Академії Батьківства – освітнього проекту для батьків. Магістр гуманітарних і соціальних наук з психології Університет Ніцци–Софія Антиполіс (Франція).

Тема виступу: Тривога та труднощі сучасних батьків

Донедавна виховання дітей було прерогативою педагогів – вихователів і вчителів. Батьки ж дотримувалися традиційного методу «як мене, так і я». Сьогодні традиційне виховання – у формі дресирування, жорстких вимог і диктатури – втрачає силу.

Ознайомитись з цінами та придбати квитки на форум можна за посиланням

50 грн. з кожного проданого квитка на Форум буде перераховано в БФ Tabletochki.

Окрім виступів спікерів відвідувачів Форуму очікує багато інших інформаційних заходів і розваг. 

Освіта Нова є інформаційним партнером Форуму. Пишіть нам і дізнавайтесь промокод на 10% знижку на одиночні квитки та онлайн-трансляцію (не розповсюджується на пакет «Мама+Тато»). 

До 24 лютого можна взяти участь у розіграші квитка на Форум за цим посиланням.

Поширити у соц. мережах: