Osvitanova.com.ua

Навчання в школі традиційно вважається одним із основних аспектів виховання. Його якість визначається успішністю. У більшості випадків батьків найбільше цікавлять оцінки дитини. Нерідко це стає особистісним критерієм. Твердження «Ти погано вчишся, тому ти повільний, боязкий і т. і.»  – психологи вважають небезпечними для формування адекватної самооцінки.

Успішність дітей у школі залежить від двох чинників: бажання дитини вчитися і можливості це робити. Якщо їх немає, загальні сімейні зусилля на поліпшення оцінок не вплинуть. 

Однією із методик Академії розвитку інтелекту Smartum, що допомагає пробудити у дітей інтерес до навчання, є ментальна арифметика. В основі цієї методики – навчання дітей швидкого рахунку в уяві з використанням абакуса – стародавніх рахівниць. Програма містить вправи, які навчають правильно переміщати кісточки рахівниць, виконуючи основні арифметичні дії. Така діяльність:

розвиває інтелектуальні здібності; є потужним стимулятором розвитку дрібної моторики; забезпечує рівномірне навантаження на обидві півкулі головного мозку; розширює можливості пам'яті.

Практика показує, що після закінчення курсу у дитини:

поліпшується швидкість реакції та сприйняття; розвивається просторове й логічне мислення; формуються важливі особистісні якості: упевненість у своїх силах, адекватна самооцінка, прагнення бути лідером.

Основна мета Smartum – це розкриття потенціалу дітей. Проте Академія займається цим не лише на заняттях. Є заходи, які дозволяють розкрити потенціал дитини на повну! Один з таких заходів – це ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З МЕНТАЛЬНОЇ АРИФМЕТИКИ, яка відбудеться 22 лютого 2020 року за адресою: м. Київ, вулиця Хрещатик, 2, «Український Дім». Приходьте знайомитися з методикою і на власні очі побачити результати дітей, які відвідують заняття з ментальної арифметики.

Поширити у соц. мережах: