Osvitanova.com.ua

21 грудня об 11:00 у Києві встановлять національний рекорд, у якому презентують НАЙБІЛЬШУ СОЛОДКУ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ від ТМ «БКК». Захід організовано в рамках новорічного проекту «Йоль: Новорічне місто магії».

Компанія «БКК» влаштує справжню новорічну казку в центрі столиці! Загадайте бажання під ялинкою і воно неодмінно здійсниться! Яскрава розважальна програма, конкурси, подарунки – це все чекає Вас з 11 ранку. Беріть з собою друзів і родину – чудовий настрій гарантовано кожному! Після офіційної частини – безкоштовна дегустація еклерів!

Історія бренду «БКК» налічує понад 100 років, за які підприємство виросло з невеликого млина до лідера галузі.

БКК сьогодні – це близько 700 професіоналів, які щиро люблять свою справу та пишаються своєю роботою. Виробництво розташоване в місті Києві. На виробництві застосовують як традиційні, так і сучасні інноваційні технології. Наприклад, знамениті еклери та заварні тістечка БКК виготовляють на повністю автоматизованій лінії з мінімальним людським втручанням, що гарантує стабільно високу якість. Цьогоріч, вже вдруге поспіль, «БКК» отримав престижну премію «ВИБІР РОКУ» в номінації «Тістечка року»! Це доводить те, що «БКК» люблять мільйони українців.

 

Програма заходу:

Офіційна реєстрація Рекорду. Танцювальні майстер-класи. Дитяча розважальна програма з казковим героєм Еклерчиком та розіграш солодких призів від ТМ «БКК». Неймовірна фотозона та професійний фотограф. Презентація та дегустація новинок ТМ «БКК».
 

НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ З ЕКЛЕРІВ можна буде побачити в парку  до 20 січня 2020 року.

Поширити у соц. мережах: