Osvitanova.com.ua

Школа застаріла. Система освіти не працює. Знання та підручники не віповідають актуальним потребам суспільства.

Тема освіти зараз як ніколи популярна. Батьки шукають нового навчання для своїх дітей. Вчителі нових підходів викладання. Хтось, особливо відважний, відкриває власні школи. Ми стикаємося з великою кількістю питань щодо альтернативної освіти. А у відповідь можемо чути різні думки та погляди від різних експертів. 

Я бачу що в сфері альтернативної освіти працюють в основному дорослі люди. Багато хто з них пішов далеко вперед, вони прогресивні в своїх думках і підходах навчання. І їм не цікаво піднімати прості питання, наприклад, про слабкі місця традиційної школи, про різницю між традиційною та альтернативною освітою. Які види альтернативної освіти бувають і т. д.

Але! Часто батьки не розуміють що таке альтернативна школа. Комусь навіть може здаватися що це школа, куди дитина повинна ходити після звичайної школи. А що вже говорити про атестати, ліцензії, іспити.

Тому я хочу розповідати про всі нюанси нової освіти, розкласти все по поличках, щоб страх перед альтернативними підходами зник. 

В першому відео із цієї серії я розповідаю про виникнення системи освіти, про невідповідність давно закладених принципів нашим реаліям та про нові підходи в навчанні. 

Дивіться, коментуйте, піписуйтеся на мій YouTube канал  

Поширити у соц. мережах: