Osvitanova.com.ua

Маємо на це питання просту й вичерпну відповідь: заради того щоб побачити в очах ваших учнів зацікавленість, радість і здивування.

Реєстрація триває до 1 січня за цим посиланням, але не зволікайте, бо вже з 15 грудня матеріали  будуть викладаться на сайт і чим раніше ви зареєструєтесь, тим більше матимете часу на підготовку до проведення Інженерного тижня у своїй школі.

Зареєструватися може директор(ка), завуч або вчитель(ка) що викладає: математику (алгебру чи геометрію), фізику, хімію, біологію, екологію, астрономію, інформатику, географію. Ви можете обрати для реєстрації представника(цю) від школи, і саме ця людина надалі поширюватиме матеріали серед колег, або надасть колегам дані для входу на сайт, або вчителі можуть реєструватися окремо один від одного.

Школа може провести Тиждень в усіх класах, або ви можете зробити це локально в тому, в якому викладаєте, якщо раптом адміністрація не пітримає ідею масштабного проведення.

Матеріали складаються з комплектів інженерних завдань для учнів молодшої, середньої та старшої школи, квестів та змагань, презентацій та тематичних уроків.

Перелік необхідних для виконання інженерних завдань матеріалів буде заздалегідь надіслано зареєстрованим вчителям.

Подивившись це відео, ви дізнаєтесь від Олени Шульги, організаторки «Інженерних тижнів», як можна долучитися до програми та в чому її особливість, ведуча – Тетяна Малишева.

 

Поширити у соц. мережах: