Osvitanova.com.ua

На "Різдвяній фабриці мрій" видуватимуть іграшки зі скла та відкриватимуть таємниці здійснення мрій.

Нова локація розпочне свою роботу на ВДНГ вже з 2 листопада. "Різдвяна фабрика мрій" – проєкт Клавдієвської фабрики ялинкових прикрас – розмістилась у другому павільйоні, який перетворили у казкове місто з неймовірно реалістичними декораціями.

Під час прогулянки, відвідувачі зануряться в різдвяну пригоду, познайомляться з процесом виготовлення скляних ялинкових прикрас, а також дізнаються таємницю здійснення мрій.

За легендою на виробництві працюють лише ельфи, які виконують бажання із дитячих новорічних листів.

Більшість з них – прості та матеріальні, такі реалізують у першу чергу.

Та є на фабриці окрема кімната – там складають листи із величезними мріями: про польоти на Марс, про зустріч з казковими героями, про щастя, про любов, тощо.

Такі мрії теж можливо здійснити, але не так просто, як бажання. Пощастило, що один з ельфів знайшов стару фабрику по здійсненню мрій і зміг відновити її роботу!

Саме сюди й потраплять усі, хто вирішить відвідати "Різдвяну фабрику мрій" на ВДНГ.

Фоє павільйону – наче святкова площа казкового міста де живуть та працюють ельфи, а неймовірні декорації ззовні та всередині наповнюють відвідувачів духом Різдва.

Тут можна не тільки загадати бажання і купити ялинкові прикраси, а ще й посмакувати кавою з десертами. Усі майстерні казкової фабрики виглядають як справжнє виробництво.

Тут знайдете і кабінет ельфа-чарівника, і величезні кімнати із неймовірним приладдям: роздувач вогню, за допомогою якого виготовлятимуть майбутні ялинкові прикраси, спеціальні ванни для їхнього сріблення, а також – майстерня з розпису та фарбування готових іграшок.

Але головне не технологічні процеси, а те що сховано всередині кожного з нас: подих, що може роздути вогонь склодува; тепло рук, що здатне посріблити іграшку; бажання допомогти ближньому, що перетворює власне зусилля на справжнє диво.

На фабриці розумієш: всередині кожного з нас є все для здійснення мрій – варто лише вірити. І все це можна відчути, під час занурення в різдвяну пригоду з ельфами.

Наприкінці подорожі фабрикою гості разом з ельфом прикрасять величезну ялинку, що освітлює  яскравими вогниками усе довкола.

Крім цього кожен гість візьме участь у майстер-класі зі створення кульки із власною мрією, аби потім забрати її додому, щоб прикрасити власне святкове дерево.

На додаток у казковому місті працюватиме Різдвяна Пошта, де кожен зможе відправити свої подарунки та частинку мрії близьким.

"Різдвяна фабрика мрій" працюватиме щовихідних з 2 листопада по 1 грудня, а з 7 грудня до 19 січня – щодня, у другому павільйоні на ВДНГ.

Квитки

Івент

Facebook

Insta

Поширити у соц. мережах: