Osvitanova.com.ua

Дитячий Форум

Головна тема Десятого Дитячого Форуму у Львові – «Космос, наука і технології, екологія»
Ідея: Читання – критичне мислення – креативність – винахідництво, мейкерство, творчість – самореалізація – відповідальність
Мета: популяризація наукового винахідництва, екологічної самосвідомості і соціальної відповідальності серед дітей і підлітків, їх батьків і вчителів. Залучення дітей і підлітків з сільської місцевості, без батьківського піклування, з особливостями розвитку, переселенців та інших соціально вразливих і особливих категорій. 
Легенда: Багато років тому людство почало викидати своє сміття поза межі Землі. За кілька століть його зібралося там так багато, що це сміттєзвалище може вибухнути. Врятувати Космос можуть діти. Для цього їм доведеться пройти випробування на 12 планетах і здобути суперсили.

 

Коли: 4 червня, з 11:00
Де:  м.Львів, Львівський палац мистецтв (вул. Коперника, 17)

 

Музей "Експериментаніум" знає, як організувати для вашої малечі не лише веселий, а й пізнавальний відпочинок в атмосфері цікавих наук.

На дітлахів щодня чекають:

розвиваючі ігри і головоломки; 

квести;

науково-популярні шоу (електричне "Тесла шоу", заморожуюче шоу "Кріо-лабораторія", хімічне "Реактив шоу", кулінарне шоу "Експерименти на кухні", акустичне шоу "Лабораторія звуку");

фізичний та хімічний гуртки під керівництвом справжніх науковців;

проведення фізичних та хімічних експериментів (хімічні реакції, вирощування кристалів, виготовлення лизунів, перевірка, як діють закони фізики на практиці);

пізнавальні лекції-шот;

творчі майстер-класи;

веселі дискотеки;

4-разове харчування; 

нові друзі і незабутні враження.

Отож запрошуються всі маленькі дослідники віком від 6 до 11 років, які не люблять просто сидіти і нудитися вдома. Тут знайдуться відповіді на всі їхні "Чому?", "Як?" і "Навіщо?". Дітлахи побачать, що наука може бути цікавою, а канікули веселими та корисними!

Коли: 4 червня - 30 червня, 9:00 – 19:00.
Де:  м. Київ, музей "Експериментаніум", вул. Верхній Вал, 2А

 

ДЕТСКАЯ КУЛИНАРНАЯ ШКОЛА

Под руководством опытного шеф-повара ребята будут учиться готовить. Занятия в кулинарной школе позволят обучить ребенка питаться правильно, а главное – самостоятельно!

Уроки проходят в познавательной и игровой форме. Ребятам объяснят, что на самом деле полезно и как это приготовить вкусно. С шеф-поваром можно не только создать оригинальные блюда, но и отлично провести время в компании юных дарований, объединенных общим интересом.

Детки начнут обучение с приготовления вкусных, полезных, питательных и самое главное красивых завтраков. Ваш ребенок освоит приготовление нескольких видов блюд. И порадует не только себя, но и всю семью.

Для занятий в кулинарной школе детям предоставляется поварская форма, а также все необходимое оборудование, посуда и продукты.

По окончании курса каждый поваренок получит сертификат «Юного кулинара».

Коли: 4, 11,18, 25 червня, 12:00.
Де:  м. Одесса, пр. Шевченка, 4е

 

У Пороховій Вежі Студія Дитячої Творчості КОКО проводить магічні сеанси малювання фарбами, що світяться у темряві.

У Пороховій Вежі Студія Дитячої Творчості КОКО проводить магічні сеанси малювання фарбами, що світяться у темряві.

На майстер-класах незвично, весело і яскраво!

Увага! Безпрецедентна акція! 3 дитини за ціною двох! Записуйтесь на годинний майстер-клас із друзями - разом дешевше!

Вартість майстер-класу 150 грн за 1 дитину, 300 грн - за трьох!

Маленьке попередження - забава небезпечна для Вашого одягу.

Для реєстрація вказуйте, будь ласка, ім'я та вік дитини, Ваше ім'я та телефон для зв'язку на сторінці.

Телефонуйте або надсилайте смс за номером: +38 (095) 891-27-80 - Катерина.

Коли: 4, 11,18  червня, 12:00.
Де:
Львiв, вул. Підвальна, 4 (Порохова вежа)

 

Центр психології "Живана" запрошує діток 6-8 років на заняття психологічної групи.

Психологічна група — форма активного навчання спрямована на вдосконалення та корекцію навиків, вмінь, поведінки та різних емоційних відреагувань.

Діти вчитимуться краще розуміти свої потреби та бажання і пов’язані з цим емоції. На групі діткам пропонується виконувати певні психологічні завдання, орієнтовані на розвиток психологічних якостей, на подолання страхів, зниження тривоги та агресії, налагодження комунікації, розуміння себе та інших.

Також група допоможе розвивати творчий потенціал Вашої дитини, сприятиме розвитку емоційного інтелекту і формуватиме самодостатню особистість.

Заняття в групі спрямовані на всебічний розвиток особистості Вашої дитини.

Коли: 3, 10,17, 24  червня, 17:00-18:00
Де:
Львiв, вул. Іларіона Свєнціцького, 1/11

 

Умный клуб для школьников IT-Univer приглашает провести незабываемые каникулы в компьютерном лагере для детей 8 - 15 лет.

ids IT-Camp - это уникальная возможность освоить новейшие информационные технологии и весело отдохнуть в компании единомышленников. Вы можете погрузиться в мир интеллектуальных приключений и новых возможностей, где царит любознательность и живость ума, смелость и уважение друг к другу.

Коли: 3, 12, червня, 9:30-17:00
Де: м.Харків, вул. Михновського 20 А, 2й поверх

 

Українська Академія Лідерства оголошує відбір студентів на навчальний період 2017-2018!

Триває відбір студентів Української Академії Лідерства на 2017-2018р.

Українська Академія Лідерства (УАЛ) — це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний курс розвитку особистості та лідерства для випускників середніх шкіл. Це унікальна платформа, що гуртує навколо себе дивовижних молодих людей.

Програма побудована на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей Академії.

Тривалість програми - 10 місяців (вересень 2017-червень 2018).

Коли: 07 Січня - 07 Жовтня

Де: м.  Київ ,  вул.Миколи Юнкерова, 47

Поширити у соц. мережах: