Osvitanova.com.ua

 

Світ змінюється. Людські знання розвиваються, і ми дізнаємося все більше про самих себе.
А отже, можемо вдосконалювати і взаємодію одне з одним – відповідно до тих знань, цінностей і умов, в яких живемо.

Коли світ змінюється і вимагає від нас нових якостей та вмінь – іншими стають і методи виховання дітей. І якщо старі методи чудово справлялися з завданням виростити для державної тоталітарної машини слухняних, заляканих та невпевнених людей-гвинтиків, то з сучасними викликами ці методи впоратися не здатні.

Сьогодні в цивілізованому світі успішними й щасливими стають ті, хто поважає себе й інших, вміє домовлятися і вчитися, пробувати й помилятися, і знову пробувати, співпрацювати з іншими і дослухатися до себе, захищати свою гідність, вміє бути гнучким і відповідальним – все це неможливо прищепити дитині приниженням, агресією та залякуванням.

Також цього неможливо досягти вседозволеністю – адже якщо дитині не встановлювати межі, як вона навчиться відчувати власні та поважати кордони інших людей?

До вашої уваги пропонуємо цю книгу – з малюнками й підказками, як зрозуміти свою дитину й порозумітися з нею. Тут – коротко і зрозуміло про те, як працює дитячий мозок, і як з ним ефективно спілкуватися. Щоб встановлювати межі, але не травмувати дитину і не зіпсувати стосунки з нею. Щоб висловлювати свої емоції, але в безпечний спосіб. Щоб виносити уроки на майбутнє, але без неефективних повчань та нотацій. Щоб бути щасливими, і навчити цьому дітей.

Повага в країні починається з поваги до дитини. Тому так важливо батькам вчитися бути батьками. Ми всі цьому вчимося, в тому числі на помилках (це нормально). Тож нехай це навчання буде цікавим, а спілкування з дітьми – в задоволення!

Коротка версія книги: https://cutt.ly/swFpsks
Інфографіки, з яких створено книгу: https://cutt.ly/hwFpgvy
Ціна: 250грн (+доставка Новою Поштою).

У книзі на 138 сторінок, яка вміщує зручні інфографіки, і де купа сучасної інформації (від психологів, науковців та з книг) стиснена до коротких підказок. Адже за мільйоном завдань і рішень, що з’являються разом з батьківством, не завжди є час на величезні тексти. Ми їх прочитали і скоротили для вас до самої суті – тримайте!

Замовлення приймаються до 23 вересня. Потім друк і книжка прямує до вас.

Щоб замовити друк книги:
✅ Напишіть коментар під цим постом, чи поставте «+».
✅ Напишіть в приват на сторінку НеБийДитину: свої ім’я та прізвище, телефон, місце проживання та номер складу Нової Пошти.
✅ Після з’ясування деталей та сформованого спільного замовлення усіх читачів, надішліть повну передоплату у розмірі 300грн, з яких 50 грн йде на розвиток проекту #НеБийДитину (дякуємо!). Якщо спільно з іншими читачами сформується замовлення від 50 примірників – вартість книги буде 250грн. Тож поширюйте інфо, хай про книгу дізнається більше мам і тат!
✅ Оплата доставки (склад Нової пошти) – за рахунок отримувача.

Книгу створили: Natalia Bida й Oleksandra Sydorchenko (авторки проекту #НеБийДитину від ГО «Батьківська спілка») та Antonina Oksanych (сімейний та дитячий психолог).

Наші знання поєднуються з материнським досвідом, тож всі описані в книзі теми проживаємо з власними дітьми, та вчимося разом з ними.

Інформація змінює світ.
Давайте змінювати його на краще і почнемо з себе.

Поширити у соц. мережах: