Osvitanova.com.ua

Коли починається підготовка до відпустки або подорожі із дитиною, батьки починають боятися та переживати. Більшість цих неприємних думок пов’язані з поширеними міфами, що раз за разом виникають, незважаючи на позитивні очікування від відпуски, а даремно. Тож ми вирішили зруйнувати міфи та налаштувати вас на приємну подорож.

Так, звісно що автівкою подорожувати значно зручніше. Але так само легко можна користуватися потягом чи літаком. У будь-якому разі, якщо шлях довгий, дитина занудьгує. І ось про це варто подбати. Але якщо обираєте подорож автобусом, то час мандрівки не має перевищувати 3 годин.

Так, слово «акліматизація» знайоме кожному. У кожного цей процес є індивідуальним. Але, як правило, у дітей акліматизація минає без зайвих ускладнень та дуже швидко. Якщо ж ви все таки хвилюєтесь, то обирайте відпочинок у місцях, найбільш наближених до клімату вашого регіону. Також не рекомендується робити різкі зміни температурних умов: улітку їздити у холодні країни, а взимку — у теплі.

Це є правдою лише тоді, коли ви збираєтесь до північних країн на відпочинок узимку. Якщо ж плануєте поїздку на море, то речей дитині потрібно зовсім небагато. Тим паче, що більшість сучасних готелів мають розвинений сервіс сімейної концепції. У них є і бронювання дитячих колясок, і місце для розваг дитини, і куточок мами, а також можливість прання дитячого одягу.  

Це правда тільки якщо ваша дитина дуже спокійна, їй комфортніше без довгих прогулянок та постійних екскурсій. Проте більшість малюків дуже рухливі! Вони із задоволенням бігатимуть новим містом, братимуть участь у велопрогулянках та інших активних способах відпочинку. Спробуйте! Ми впевненні, ваш малюк із великим бажанням підтримає вашу ідею!

Золотим правилом відпочинку є те, що родина їде туди, де їм найбільш комфортно. Діти надзвичайно полюбляють розділяти батьківські інтереси. Не бійтеся обирати щось, окрім морського відпочинку. 

Чому ви вирішили, що ваші діти не будуть у захваті від того, що цікаве вам? Вони так само можуть кататися на лижах, їздити на сафарі, гуляти містом та їсти місцеві смаколики. Так, можливо вечірній відпочинок доведеться дещо скоротити, але в цілому відпочинок із дітьми не менш цікавіший! Це насправді новий світ! Спробуйте і ви із задоволенням подорожуватимете разом усією родиною!  

Так, з дитиною не зможете ночувати у недорогих хостелах чи готелях, бо це не надто комфортне місце для піклування про малечу. Але у всьому іншому — дитина не потребує величезних витрат.

Бешкетувати дитина починає, коли їй нудно. Щоб цього уникнути, достатньо перед поїздкою придбати дитині нову іграшку, книжку, розмальовку або скачати улюблений мультфільм на планшет. Тоді малюк поводитиметься тихо та нікому не заважатиме.

Щоб цього уникнути, достатньо обирати звичну для вашої родини їжу. Майже у кожній країні можна знайти меню з європейськими стравами, а деякі готелі пропонують спеціальне дитяче меню.

 

Поширити у соц. мережах: