Osvitanova.com.ua

 Успішні люди ніколи б не досягли своєї мети, якщо після першої перемоги зупинилися б і перестали розвиватися. Саморозвиток — це постійна робота над удосконаленням самого себе і свого життя, постійне поглинання нової інформації. Нижче ми підготували добірку з 10 найкорисніших україномовних Telegram-каналів для вашого розвитку. Бізнес, менеджмент, стипендії, стажування, новини, курси — обирайте «своє» і розвивайтеся.

Почни Щось!

Must have канал для тих, хто хоче виробити звичку постійно пізнавати нове, збільшити свою продуктивність та стати кращою версією себе.

Територія

Один із найпопулярніших українських блогів у Telegram. Дізнавайтеся про найактуальніші новини, події, музику, кіно, науку, подорожі, технології у зручному форматі з живою авторською подачею.

Український бізнесмен

Бізнес у всіх його проявах: корисні поради, необхідна література, цікаві факти та історії зі світу бізнесу, мотивація та натхнення для досягнення вашої мети.

Ідеї для Вашого Бізнесу

Бізнес-ідеї, практичні поради щодо їх реалізації та цікаві статті, що допоможуть побудувати реальний бізнес.

Business Week

Дізнавайтеся першим актуальні новини зі світу бізнесу і стартапів, фінансів та інвестицій, думки експертів, корисні поради і рекомендації.

РМ без проблем

Один із найбільших українськомовних блогів про менеджмент. Автор каналу — менеджер-практик, який ділиться лайфхаками з власного досвіду про бізнес і роботу з людьми. Для чого вчитись на власних помилках, якщо хтось це вже зробив до вас?

Можливості

Ресурс зі стипендіями, стажуваннями, тренінгами та безкоштовними подорожами! Не прогавте свою можливість.

Словниковий запас

Канал, який допоможе вам збільшити свій словниковий запас + зрозуміти зміст слів, які ви використовуєте кожен день.

Україна розвинута

Підібрати курси для свого розвитку ще ніколи не було так просто. Потрібно лише підписатися на канал, та стежити за усіма публікаціями.

Be In Progress

Цікаві та корисні статті, факти, історії, лайфхаки та поради для вашого особистісного прогресу.

Поширити у соц. мережах: