Osvitanova.com.ua

ChoiZY - це безкоштовна профорієнтаційна онлайн-платформа для підлітків, яка за допомогою лекцій від покоління Y допомагає обрати професію поколінню Z.

Засновники проекту вірять, що чим раніше підліток визначиться зі своїм покликанням, тим успішніше він може стати в майбутньому.

15 травня онлайн-платформа з вибору професії ChoiZY починає офіційно функціонувати і запрошує школярів з усієї України приєднатися.

"Створюючи платформу ми переслідували одну мету. Стерти кордони. Адже ми і раніше вирішували проблеми профорієнтації і допомогли сотням школярів вибирати свою майбутню професію, раділи кожному «спасибі» і кожному успіху нашого випускника. Ми даємо майданчик і для школярів, і для фахівців. Школярі зможуть дізнатися нове про професії і визначитися з майбутнім, фахівці - поділитися знаннями з молодим поколінням. І все це без кордонів, адже отримати доступ до ChoiZY буде можливість з будь-якої точки світу! "- каже Олександр Павленко, співзасновник онлайн - платформи.

Крім безкоштовних онлайн-курсів від представників різних професій, на платформі є також і платні функції:

пройти профорієнтаційний тест

онлайн-консультація з психологом по проходженню тесту

онлайн-консультація з фахівцем, який допоможе вибрати професію

 

На даний момент на платформі доступні до проходження 10 онлайн-курсів за такими спеціальностями як:

спеціаліст / ка з готельного бізнесу

стартапер / ка

народний депутат / ка

адвокат

музичний / радіо-редактор / ка

журналіст / ка

PR фахівець / ка

IT специалист / ка

стиліст / ка

проектний менеджер / ка

 

Пізніше платформа буде поповнюватися курсами від інших фахівців і компаній. Зовсім скоро з'являться такі спеціальності як: режисер, актор, письменник, дизайнер одягу, графічний дизайнер і продюсер.



Серед компаній, які створюють контент для платформи: Lego, Укрзалізниця, Ernst & Young, Huawei і багато інших.

У зв'язку з запуском платформи ChoiZY проводить захід, під час якого платформа офіційно запуститься. Представники професій, школярі та засновники проекту поділяться своїм досвідом в питанні вибору професії і розкажуть про проблеми освіти в Україні.

Захід пройде у форматі 6 міні-лекцій, виступлять: засновник платформи Олександр Павленко, народний депутат Олена Сотник, керівник відділу продажів і маркетингу Premier Hotel Rus 'Микола Устименко, психолог Наталя Євсейчик, учень 10 класу Вальдорфської школи Дмитро Соколюк, а також засновник і головний редактор видання Platfor.ma Юрій Марченко.

 

Дата події:

15 травня

Час:

з 19:00 до 21:00

Адреса:

Вул. Госпітальна, 4 (Готель Русь), зал «Венеція»

Зареєструватися на захід:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKU-NGJ-0IV4r6PdjRqiFbXnyw3PZ_InAnL4Y_M5GAO5bXrQ/viewform

Поширити у соц. мережах: