Osvitanova.com.ua

"Якщо в двох словах говорити для чого ми працюємо, так це для того, щоб діти могли рухатися по життю, бути успішними, за допомогою навчання досягати своїх цілей" – так починає інтерв’ю Євген Сотніков, співзасновник навчальногог центру ЛОГОС.

Його слова підхоплює  Маргарита Сотнікова:  «У 1995 році мені в Дніпропетровськ привезли книгу «Вчися вчитися». На той час я була досить успішним репетитором, до цього працювала в школі, в академії викладачем англійської мови. Погортавши цю книгу, я зрозуміла, чого мені не вистачало у викладанні. Почала експериментувати і застосовувати інструменти описані в книзі – результати з'явилися відразу ж. Батьки почали звертатися до нас з проблемами, не пов'язаними з англійською мовою, а просто з труднощами в навчанні і виконанням домашніх завдань. Саме так в нас з чоловіком народилась ідея відкрити центр, який буде порятунком і для дітей, і для дорослих, який допоможе вирішити проблеми з навчанням. Ми повертаємо дітям впевненість в собі, показуємо, що вони мають здібності до оволодіння знаннями».

Саме так народився навчальний центр ЛОГОС, який від трьохкімнатного офісу виріс до регіонального рівня і зараз представлений в Дніпрі, Києві та Одесі – всього 16 філій. Кожен з корпусів – це багатопрофільна школа репетиторства з усіх загальноосвітніх предметів, дошкільної підготовки, англійської та німецької мов.

Мета діяльності центру – підвищувати здатність дітей до навчання, уможливлювати засвоєння знань будь-якої складності, які дитина потім буде застосовувати у житті. Навчання в центрі сприяє тому, що діти вчаться формулювати  власну думку і знаходити оптимальні рішення в різних життєвих ситуаціях.

Батьки часто думають про себе або про дітей, що вони недостатньо старанні, ледачі, не дуже здібні або «гуманітарії», щоб не образити. Але це не так! Всі діти та дорослі різні, хтось може швидко розібратися, комусь потрібно для цього трошки більше часу, тому в центрі ЛОГОС діє індивідуальний підхід в навчанні. Дивовижно бачити результати такої роботи, коли діти приходять виправити оцінку, а потім просто закохуються в предмет і навіть змінюють свої погляди на майбутню професію.

За відгуками батьків відсутність домашніх завдань позитивно впливає на сімейне життя, оскільки це більше не приносить безсонних ночей та нервових зривів, а навчання починає приносити задоволення.

Кожен, хто проходить до нас, проходить свій власний шлях. Неважливо ким дитина стане – якщо вона навчилась вчитися, то будь-які труднощі переборні. Це найважливіша навичка для тих, хто хоче змінити цей світ. Звертайтесь і ми допоможемо вашій дитині навчитися вчитися, повірити у свої здібності і розпочати змінювати світ на краще.

Поширити у соц. мережах: