Osvitanova.com.ua

Як створити школу, про яку всі так мріють, але не можуть ніде знайти? І чи може взагалі система освіти йти в ногу з часом і відповідати світовим трендам?

Про це дізнаються кияни та гості країни на майстер-класі Володимира Співаковського, який відбудеться 13 квітня в Жовтневому палаці.

Володимир Співаковський вперше розповість про те, як можна швидко і безболісно проводити реформи і як створити дійсно хорошу школу. А це – під силу кожному, хто знає 7 секретів освіти майбутнього.

Майстер-клас вам буде цікавий, якщо ви:

• Працюєте в сфері освіти. Незалежно від того, хто ви – глава департаменту, шкільний директор або вчитель, ви відкриєте для себе нові знання, які допоможуть вам систематизувати свою роботу, підвищити її ефективність і швидко просуватися кар'єрними сходами.

• Працівник департаменту. Ви дізнаєтеся, як і чим підтримати школи в період реформ.

• Підприємець. Плануєте відкрити приватну школу, освітній центр або займаєтеся репетиторством? Інформація, яку ви отримаєте на майстер-класі, допоможе вам уникнути помилок і істотно збільшить ваш прибуток.

• Мама або тато школяра. На майстер-класі ви дізнаєтеся, як підвищити мотивацію дитини до отримання знань та компетенцій, як «навчити вчитися», як справлятися з проблемами дитини – якщо вона гіперактивна, має комплекси і так далі. Є спосіб полегшити життя батьків.

• Якщо ви хочете змінити світ на краще, втомилися від старої недосконалої системи, хочете дізнатися більше про драйвери зростання. Тоді майстер-клас цілеспрямовано дасть всі відповіді на нагальні питання.

«Чинна система сама розуміє, що хитається, і готова до змін. Інша справа, що ці зміни їй хотілося б здійснювати безболісно і недорого. І саме наш проект такий: не «через коліно» і не витратний. Незважаючи на те, що система освіти трансформується повільно, як найконсервативніша галузь в світі (остання її кардинальна реформа в світі була 500 років тому), починати все одно треба. І наша країна може стати в певному сенсі навіть лідером таких змін». – каже Володимир Співаковський.

Реєстрація на майстер-клас: http://7-wonders.spivakovsky.com/

 

За посиланням вигравайте до 4 квітня квиток на подію та електронну книгу Володимира Співаковського "Образовательный взрыв

063 466 14 62

Юлія Майок, керівник прес-центру Edu Future 7W

Поширити у соц. мережах: