Osvitanova.com.ua

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап проектів і Конкурс інноваційних проектів – заявки можна подати до 28 лютого 2019 року. Обидва конкурси пройдуть у межах щорічного Всеукраїнського фестивалю інновацій, який відбудеться 14-16 травня 2019 року.

Так, участь у Конкурсі стартап проектів можуть взяти роботи, представлені вишами, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами профосвіти. Проекти мають бути спрямовані на пошук бізнес-моделі, що дозволить швидко вийти на ринок та масштабувати новостворені продукти/послуги. Стадія готовності проекту – не менш як прототип.

Конкурс проходитиме за двома напрямами: Hardware стартапи та Software стартапи (IT – стартапи).

Щоб долучитися до Конкурсу, необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://goo.gl/MU1zDc  Опис проекту потрібно надсилати додатково на електронну пошту: directorate.innovation@gmail.com (в темі листа зазначити: Конкурс стартапів _ Назва вашого стартапу).

Відбір фіналістів триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року.

Окрім цього, до 30 квітня 2019 року для фіналістів проведуть додатковий тренінг щодо підготовки презентацій проектів українською та англійською мовами у фіналі конкурсу.

Участь у заході безкоштовна. Однак витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Контактний телефон: + 38 (044) 287 82 17, звертатись до Олени Харіної (kharina@mon.gov.ua) або Юлії Лихачової (yulia.lykhachova@mon.gov.ua)

Участь у Конкурсі інноваційних проектів можуть взяти роботи, спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту. Вони мають бути представлені закладами вищої чи професійної освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств.

Інноваційний проект має містити такі структурні елементи:

визначені цілі та задачі; комплекс конкретних досліджень і розробок; економічне, ресурсне та організаційне обґрунтування.

Стадія готовності проекту – не менш як прототип.

Для участі в Конкурсі необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://goo.gl/Qr6Wg8

Відбір фіналістів триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року. Фіналісти також мають підготувати презентації проектів.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Контактний телефон: + 38 (044) 287 82 17 або +38 (044) 287 82 16, звертатись до Андрія Петровського (petrovskyy@mon.gov.ua) або Миколи Вольвача (volvach@mon.gov.ua).

Переможців обох конкурсів обиратиме фахове журі, сформоване з представників інноваційних структур, венчурного бізнесу, міжнародних організацій та фондів тощо. Найкращі проекти будуть відзначені та отримають підтримку для реалізації від партнерів Всеукраїнського фестивалю інновацій.

Партнерами заходу виступають Європейська мережа підприємництва, провідні міжнародні та вітчизняні компанії.

Поширити у соц. мережах: