Osvitanova.com.ua

Змінити гардероб

Звичайно, вчителю необов’язково надягати худі, ультрамодні кросівки і джинси-скінні. Але вигляд завжди буде вкрай важливим для побудови комунікації і довірливих взаємин.

Тому ми вже опублікували текст, який допоможе вчителям підібрати собі капсульний гардероб. Це набір класичних і якісних предметів одягу, де всі речі поєднуються між собою. Капсульний гардероб допоможе вам економити і виглядати стильно. Прочитати цей текст можна за посиланням.

Навчитися молодіжного сленгу

Розмовляти з молоддю застарілою мовою — це справжній фейл. Треба вчити мову, якою розмовляють діти. Деякі слова можна використовувати навіть на уроках — так діти краще сприйматимуть матеріал. А вивчити її можна «на ізі». Наприклад, пройти цей тест за посиланням.

Але перед тим, як взяти на озброєння молодіжний сленг, перевірте, чи дійсно ці слова досі використовує молодь. Не треба вже казати «йоу», «чьотко», «кєнти», «кльово», «чіка», «коте», «децл».

Замість них озбройтеся такими словами: «хайп», «ріл ток», «зашквар», «ізі катка».

Завести влог на YouTube

Влогери — люди, які знімають на камеру все своє життя — зараз дуже популярні серед молоді. Більшість учнів мріють про таке життя і самі створювати такий контент. Часто дорослі кажуть їм, що це марна трата ресурсів і часу. А тут необхідна підтримка.

Хто б що не думав, але успішним влогером цілком можна стати, і це може навіть приносити крутий прибуток. Тому краще допомогти дитині: проаналізувати популярних влогерів, знайти якусь золоту середину і пояснити, як краще робити такий контент.

Але влогерами можуть бути і вчителі. Учням це буде цікаво — дивитися, як ви проводите свій робочий день, перевіряєте контрольні роботи, готуєтеся до уроків, ділитеся з аудиторією порадами і лайфхаками.

Стати користувачем Instagram

Це найпопулярніша соціальна мережа серед молоді, тому вчителям вкрай важливо ознайомитися з нею, її особливостями і завести в ній свій акаунт. Публікуйте там фото, відео, знімайте короткі «сторіз». І не забувайте жартувати.

Учні з радістю слідкуватимуть за таким вчителем. Вони бачитимуть, що ви теж жива людина, у якої свої емоції, переживання і почуття гумору, що дуже важливо.

Почати розбиратися в репі

Чим відрізняється Face від Pharaoh? Хто кращий — Lil Pump чи Lil Yachty? Вам неодмінно треба знати відповіді на ці запитання. Також можна розповідати, як вам шкода, що Lil Peep і XXXTENANCION пішли з життя так рано.

А якщо хочете досягти ще більшого успіху серед дітей — почніть використовувати свої реп-знання під час уроків. Наприклад, можна розбирати текст когось з відомих реперів. І завжди можна записати свій трек. Учні точно його оцінять.

Видалити Viber

Навіщо вам цей месенджер, де навіть немає безкінечної кількості різноманітних стікерів? Дедалі більше молоді вважає його застарілим засобом комунікації, яким користуються не надто просунуті люди.

Створити чат у Telegram

Після того, як ви видалили Viber, встановіть Telegram. Відразу створіть там чат з учнями. Використовуйте різні стікери, записуйте аудіо- і відеоповідомлення і не забувайте про молодіжний сленг. У чаті не має бути офіціозу і зверхнього ставлення.

Підписуйтесь на наш канал у Телеграмі

Поширити у соц. мережах: