Osvitanova.com.ua

Психологія дитини, її здоров'я, захоплюючі ігри та відповіді на популярні питання — все це ви знайдете в наступній збірці

1. Школа Саммерхілл. Виховання свободою

Олександр Нілл

Британський педагог, новатор в освіті, розповідає про те, як виховати вільну і щасливу особистість. Мені здається, цю книгу повинна прочитати абсолютно кожна людина незалежно від свого віку та наявності дітей. У книзі є відповіді на питання: звідки беруться жорстокі діти, як побудувати довірчі відносини з дітьми, як допомогти їм вибрати справу життя, як говорити про релігію і політику і як ставитися до дитячого сексу і мастурбації.

2. Правила розвитку мозку вашої дитини

Джон Медіна

Американський вчений, дослідник мозку, посилаючись на численні дослідження і науково доведені факти, каже, чому ранній розвиток шкідливий і що потрібно щасливій дитині. Якщо коротко — дитинство без конфліктів, люди, що оточують і вміння розбиратися в емоціях.

3. Ігри для мам-початківців

Женя Кац

Автор популярного блогу і організатор заходів для дітей видала книгу з цікавими і бюджетними іграми для дітей від 0 до 6 років. Відмінні ідеї і натхнення для тих, хто не народився аніматором.

Читайте статтю повністю на сайті Новое Время

Поширити у соц. мережах: