Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School Navigator зібрала для вас другу частину добірки про приватні школи, що запрошують учнів до себе на навчання на навчальний рік 2023/24. Першу частину дивіться за посиланням.  

Приватна школа Олени Вєдєрнікової 

Які ваші плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 

Приватна школа Олени Вєдєрнікової має по декілька вільних місць у 1-6 класах та preschool у школах у Києві на Троєщині, Осокорках, Виноградарі, Теремках-2, Жулянах та Деміївці, у Львові та онлайн. 

Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

Усі батьки можуть відвідати школу в будь-який робочий день з 8:00 до 20:00 (треба тільки заздалегідь повідомити адміністратора, щоб вас зустріли), познайомитися зі школою, педагогами, методиками викладання та різноманіттю гуртків.

Кожна дитина може прийти на безкоштовний пробний день впродовж усього навчального року та у шкільний табір на канікулах, щоб відчути атмосферу, познайомитися з колективом та локацією.

Чи є пільги?

Ми прагнемо зробити навчання більш доступним, тому для братів та сестер пропонуємо знижку. З тарифами, програмою й розкладом ви можете ознайомитися на сайті.

Адреси шкіл:

Київ, вул. Гвардійська, 18-А (Деміївка) Київ, вул. Замковецька, 74 (Виноградар) Київ, вул. Василя Седляра, 10 (Теремки-2) Київ, вул. Лісківська, 25 (Троєщина) Київ, вул. Алімпія Галика, 16 (Осокорки) Львів, вул. Похила, 1 (на розі з вул. Героїв Майдану) Онлайн-школа.

Номер телефону: 096 102 60 32
Детальніше про школу читайте тут

 

Печерська Міжнародна Школа (PSI)

Які ваші прогнози й плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

Наразі PSI працює у Варшаві, у сателітному кампусі в партнерстві з Американською Міжнародною школою у Варшаві (ASW). Щодо навчального року 2023/24, було прийняте рішення про повернення та відновлення роботи в Києві в серпні 2023 року, на що ми всі з нетерпінням чекаємо. 

Ми прикладаємо багато зусиль для підготовки до нового навчального року. Наші колеги в Києві працюють над підготовкою кампусу до зустрічі учнів. Наша ціль зробити школу безпечною відповідно до всіх вимог та забезпечити безперервний комфортний навчальний процес. 

Ми розпочали прийом заявок ще восени 2022 року й отримали чималу кількість аплікацій від родин, які зараз знаходяться як в Україні, так і за кордоном і планують повертатися до України. Ми приймаємо дітей з 3 до 17 років. Традиційно ми розпочинаємо розгляд заявок від нових учнів у лютому, попередньо отримавши відповіді родин, які наразі навчаються у PSI, а цього року – і від родин, які навчалися з нами до початку війни. Ми бачимо, що інтерес до навчання в нашій школі є високим і раді вітати родини, які повернуться, та нових учнів у нашій багатокультурній шкільній спільноті. 

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?

Ми плануємо Віртуальний день відкритих дверей, що відбудеться 6 квітня о 18:00. Під час події батьки матимуть можливість дізнатися більше про PSI, наш підхід до навчання, команду, а також про наші можливості та плани. Більше інформації про Віртуальний день відкритих дверей і посилання на реєстрацію ви знайдете тут 

Чи змінилася ціна за навчання під час війни?

Ознайомитись з вартістю навчання на 2023-2024 навчальний рік можна у відповідній секції нашого сайту. Вартість навчання нижче, ніж на початку війни.

Чи є пільги?

PSI – неприбуткова організація, ми функціонуємо лише шляхом сплати за навчання від родин наших учнів. Ми не пропонуємо пільг на навчання. Проте PSI щорічно проводить конкурс на отримання стипендії (безоплатне навчання) серед учнів 7 класу українських державних шкіл. Переможець отримує можливість навчатись у школі з 8 класу та продовжити стипендію до випуску зі школи в разі високих результатів у навчанні та активній участі в житті школи.

Розташування: Київ, вул. Віктора Забіли, 7А. 
Детальніше про школу читайте тут

 

Школа Довкола

Які ваші плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

Школа Довкола вже розпочала набір дітей на 2023-2024 навчальний рік. Цього року ми набираємо 1-4 класи та preschool (0 клас). Уже у квітні ми розпочнемо підписання договорів з усіма охочими навчатися в нашій школі, тому поспішаємо запросити всіх на презентації. 

Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

30 березня, 6 і 13 квітня ми проводимо онлайн-презентації наших підходів та методик, розповідаємо про цьогорічні успіхи наших учнів та розкриваємо свої плани на майбутнє, а вже з середини квітня запрошуємо всіх на День відкритих дверей на території школи! Усім, хто запишеться до нас на презентації, дамо знати про нього особисто. На онлайн-презентаціях у батьків є змога зануритися в процес навчання, оскільки ми підготували відео з живого навчання наших школярів.

Хочемо нагадати, що наша школа - це початкова приватна школа нового формату, де діти не втрачають мотивацію до навчання, значно швидше опановують навчальну програму НУШ і втілюють амбітні учнівські проєкти просто під час навчального дня. А паралельно здобувають музичну освіту, грають на різних музичних інструментах та імпровізують у шкільному гурті. Ми вивчаємо такі блоки предметів, як: базова грамотність, яка включає також цифрову грамотність та іноземну мову, STEM і спорт, арт і музична освіта, проєктна діяльність та філософія для дітей. Базові дисципліни за НУШ вивчаємо з елементами методики Монтессорі, що дозволяє дітям навчатися у власному темпі та йти вперед, не зупиняючись на досягнутому. 

Для нас важливим є україномовне освітнє середовище, зрощення відповідальних і творчих особистостей, підтримка природної мотивації до навчання, рішення-орієнтований підхід та персоналізація в освіті.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни? 

Вартість навчання з вересня в нашій школі становить 16 000 грн за місяць. Поки що ми зберігаємо ціну на навчання на тому самому рівні та шукаємо додаткові можливості, аби зробити якісне навчання за максимально доступною ціною. 

Чи є пільги?

Пільгова ціна діє для випускників нашого дитячого клубу "Пацьорки", тож обирати школу найкраще, починаючи з дошкілля.

Розташування: Київська область, с. Хотів, вул. Незалежності, 25
Номер телефону: 067 216 25 25
 

Детальніше про школу читайте тут 

 

Ліцей Ольгинський

Які ваші прогнози й плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 

Прогнозуємо, що в Україну повернуться учні, які виїхали за кордон у зв'язку з війною, тим самим ситуація з попитом на навчання дещо стабілізується та буде приток нових учнів. 

Також розвиваємо онлайн-школу. Тепер є два формати навчання: з приєднанням до уроків і на платформі. Діти або родичі військових, які мають статус учасників бойових дій у війні з росією, а також діти з Сумської, Чернігівської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Миколаївської областей, Бучанського району Київської області, освітні послуги отримують безплатно.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей? Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

У нас немає як таких днів відкритих дверей, батьки можуть відвідати школу в будь-який зручний для себе час.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни? 

Так, ціна дещо підвищилася, а саме вартість за місяць тепер становить 11 000 грн. Вступний внесок не змінився й становить 15 000 грн, Харчування сплачується окремо (сніданок, обід та вечеря – 3 000 грн/міс, обід та вечеря або сніданок та обід – 2 500 грн/міс., обід – 2 000 грн/міс).  

Чи є пільги?

Пільги для офлайн-навчання отримують:

діти військових, які мають статус учасників бойових дій у війні з росією отримують знижку 50% на освітні послуги та на вступний внесок; діти, один з батьків яких загинув або отримав важке поранення під час війни з Росією, освітні послуги отримують безплатно та не сплачують вступний внесок.

Пільги для онлайн-навчання отримують:

діти або родичі військових які мають статус учасників бойових дій у війні з Росією, а також діти з Сумської, Чернігівської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Миколаївської областей, Бучанського району Київської області, освітні послуги отримують безплатно.

Розташування: Київ, вул. Агрегатна, 9.
Номер телефону: 097 488 29 47
Детальніше про школу читайте тут 

 

Спільношкола

Які ваші прогнози й плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

Ми знаємо, що часи непрості. Всім важко планувати надовго наперед. Але без цього ніяк. Ми працюємо офлайн, не зважаючи на обставини. Приймаємо новеньких і зараз. І вже почали підготовку до наступного навчального року. Сподіваємось, що наша спільнота поповниться новими родинами. Хоч ми працюємо з 2015 року, тільки другий рік, як ми переїхали в збудований для Спільношколи окремий комплекс на Варшавському. Маємо два корпуси з адаптивним простором, який розраховано на 280 учнів. Сподіваємося, що з наших до війни 160 учнів, хто ще закордоном, до нас повернуться. Але нам є куди зростати.

Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

Плануємо й регулярно проводимо зустрічі-знайомства живі та онлайн, екскурсії для груп родин. Спілкуємося багато та даємо спробувати, щоби рішення визріло у батьків, так і було вибором дитини. Нам важливо, щоби родина поділяла гуманістичний погляд на людину та освіту, ключові принципи та підходи, на яких будується навчальний процес в нашому насиченому спонукальному до розвитку освітньому середовищі. Крайня така зустріч запланована на 26 березня в форматі наживо. Запрошуємо! Дітей чекаємо на пробні дні та липневий табір.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?

Як і раніше, ми дбаємо про прозорість ціноутворення, передбачуваність та певну гнучкість. Щорічно ми перераховуємо бюджет враховуючи прогнозний рівень інфляції на кінець серпня. Фіксуємо в гривнях на весь рік. Передбачаємо в угоді можливе збільшення несплаченої суми у випадку ривка більш як 10% впродовж року. Ми розуміємо, що погіршення економічних умов позначаються на доходах сімей. Тому ми передбачили різні варіанти навчальних пакетів, а також можливість їх зміни впродовж року в разі необхідності та дистанційну підтримку навчання у випадку короткочасних від’їздів та хвороби.

Чи є пільги?

Спільношкола функціонує як самоокупний і неприбутковий заклад. Всі надходження від батьків спрямовуються на покриття витрат на навчання їхніх дітей. Ми маємо знижки для 2-ї та 3-ї дитини. Ми також можемо приймати пожертвування благодійників для оплати навчання певних стипендіатів. Також відкриті до співпраці з компаніями та організаціями, які хочуть фінансово підтримати постраждалих внаслідок війни дітей.

Розташування: Київ, вул. Родини Крістерів, 20Г
Номер телефону: 067 110 67 01 

Детальніше про школу читайте тут 

 

ACE School

Які ваші прогнози й плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

Набір на цей навчальний рік насправді й не закінчувався, дзвонили й доєднувалися посеред року в різні класи. Наразі батьки також активно дзвонять та записуються на екскурсії/тестування, цікаво, що навіть з-за кордону дзвонять і просять провести онлайн-тестування, бо планують повертатись. У планах набрати один 1-й клас та один клас прескул, але в разі великого попиту готові набрати й два перших класи.

Звичайно, у певної кількості сімей ще немає розуміння, де вони будуть навчатися з вересня, тож, вірогідно, що влітку буде ще одна хвиля набору.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей? Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

Ми за індивідуальні зустрічі з кожною родиною, щоб максимально якісно приділити кожному час, тому екскурсії не практикуємо.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?

Ціна за навчання в цьому році не змінилась, залишили її такою, якою вона була. Ми завжди підіймаємо ціни на рівень інфляції. В цьому році вона близько 30%, звичайно, що на такий відсоток ми не підійматимемо вартість, вона буде трішки вищою, оскільки виросли ціни на все.

Чи є пільги?

У нас завжди є знижка по 5% на кожну дитину для двох та більше дітей з однієї родини, також ми надаємо знижки дітям, чиї батьки є учасниками бойових дій.

Розташування: 
Молодша школа – Київ, вул. Гуляницького, 35.
Середня школа – Київ, вул. Рудницького, 72.
Номери телефонів: 067 460 10 64, 050 924 55 55.
Детальніше про школу читайте тут 

 

Українська школа вільних наук ULAS

Які ваші прогнози й плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

Ми очікуємо декілька хвиль набору. Основний набір тих батьків, які є вже з нами, зроблять свій вибір вже до кінця березня. Друга хвиля визначиться до кінця навчального року. Буде ще третя – ті, хто зараз ще закордоном, вони будуть визначатися аж до початку навчального року.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?

Ми плануємо презентації. Звертайтеся до нас і ми повідомимо, коли відбудеться наступна. Крім цього, ми відкриті до показу школи в індивідуальному порядку.

Чи змінилася ціна за навчання під час війни?

Так, змінилася, ми знизили вартість. 

Чи є пільги?

У нас є знижки для дітей військових ЗСУ, на другу дитину та стипендіальна програма для сімей ВПО.

Розташування: Київ, вул. Турівська, 12.
Номер телефону: 099 233 17 30.
Детальніше про школу читайте тут 

 

Maple Bear Kyiv

Які ваші прогнози й плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 

Оптимістичні. Початкова школа і дитячий садок Maple Bear Kyiv працює другий рік. На навчальний рік 22/23 ми набрали вдвічі більше дітей, ніж в перший рік. І це не дивлячись на повномасштабне вторгнення росії в Україну. В нас є родини, які звертались з запитом на бронювання місць в садочку і школі вже на навчальний рік 2024/25. З початком війни батьки ще більше стали цікавитися білінгвальною освітою, їх приваблює можливість отримати якісну канадську освіту і канадський атестат водночас з українським, не виїжджаючи з Києва.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей? Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

Плануємо новий формат знайомства батьків потенційних учнів – Parents Club. Наразі в нас працює система індивідуальних екскурсій школою і садком для родин у зручний для них час. Передбачені безоплатні тестові дні.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?

Вартість залишилась на тому ж самому рівні.

Чи є пільги? 

Якщо дві дитини навчаються у нас, то на сплату за навчання другої дитини надаємо 10% знижку.

Розташування: Київ, вул. Є. Чавдар, 11а (Осокорки)
Номер телефону: 095 096 90 75

Детальніше про школу читайте тут

 

PIPL Lyceum

Які ваші прогнози й плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 

Перший Інноваційний Приватний Львівський Ліцей (PIPL Lyceum) запрошує учнів 5-11 класів стати частиною простору, у якому твориться нова українська інтелектуальна еліта, здатна змінювати світ. Для цього потрібно пройти вступне тестування та співбесіду.

Ми віримо, що школа не може бути відображенням поточного суспільства, вона має випереджати його на кілька кроків, аби випускати покоління, які здатні реалізуватися у світі, що швидко змінюється. Творців сенсів ніколи не замінять роботи, тож ми фокусуємо програму на розвитку мислення дитини, а не на нагромадженні фактів. 

Якісна передача знань можлива лише після побудови довіри між дорослим та дитиною. тому в наших стінах діти вислухані та почуті, їхні потреби та запити важливі та не знецінені. 

Що ви пропонуєте?

Якісну реалізацію державної програми, авторські курси, великий вибір факультативів та проєктів, що покликані розвивати сильні сторони дитини та дозволяють заглибитися у цікаві для неї напрямки, середовище прийняття та взаємоповаги, демократичні правила простору та менторський супровід кожної дитини, персоналізоване навчання для старшокласників та розвиток соціальної відповідальності, подорожі за кордон та експедиції по Україні, власну діджитал-платформу з усіма навчальними матеріалами, здорове харчування та безпечний простір для реалізації потенціалу Вашої дитини. 

Як можна познайомитися з вашою школою ближче?

Запрошуємо за три безплатні пробні у нашому ліцеї, які дозволять відчути атмосферу та зрозуміти, чи ми підходимо один одному.  

Чи є пільги?

У нас діє система знижок для кількох дітей з сім'ї та для клієнтів, які з нами не перший рік. А також ми йдемо на зустріч у питанні розтермінування оплати. Про ціни дізнавайтеся за телефоном.

Розташування: Львів, вул. Наукова, 5а; вул. Зелена, 115а.
Номер телефону: 067 408 16 55
Детальніше про школу читайте тут

 

GlobalKids

GlobalKids – інноваційні садок та початкова школа для Вашої дитини! Ми супроводжуємо дітей на шляху до формування творчого мислення та будуємо освітній процес на природній допитливості дітей. Відповідаємо вимогам часу, запитам дітей і разом творимо нашу ідею. Відсутність шаблонів, пошук та обґрунтування нестандартних рішень, здатність винаходити – це  сильні сторони нашої школи.

Ми адаптовуємось до будь-яких умов та пропонуємо три формати навчання на вибір в залежності від запиту Вашої родини. Впевнені, що кожна дитина має природне бажання досліджувати світ, а завдання дорослого поруч – показати їй, що це можна робити нескінченно, здобуваючи нові знання та задоволення від процесу.

Що ви пропонуєте?

Три локації у Львові, авторські курси та якісну реалізацію програми МОН, концептуальну проєктну діяльність, понад 20 гуртків на вибір, здорове харчування, безпечний простір та команду, що працює за покликом серця! 

Як можна познайомитися з вашою школою?

Ми запрошуємо всіх охочих на 3 безплатні пробні дні, аби відчути атмосферу та зануритися в наше середовище.

Чи є пільги?

У нас є система знижок для кількох дітей з сім'ї та для клієнтів, які з нами не перший рік. А також ми йдемо на зустріч у питанні розтермінування оплати. Про актуальні ціни дізнавайтеся за телефоном.

Розташування: Львів, вул. Малоголосківська, 30а; вул. Наукова, 5а; вул. Зелена, 115а. 
Номер телефону: 067 408 16 55

Детальніше про школу читайте тут

{{read_more|Читайте також| 5922, 5655}}
 

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: