Osvitanova.com.ua

Телеканал ПЛЮСПЛЮС продовжує розважати та надихати своїх глядачів, створюючи соціально важливі проєкти. У рамках запуску анімаційних серій власного виробництва ЕКО ПЛЮСПЛЮС, які розкривають важливі екологічні питання, ПЛЮСПЛЮС разом з партнерами розробив ЕКО-МЕМО настільну гру про сортування сміття. 

 

ЕКО-МЕМО базується на добре відомих дитячо-сімейних меморі-іграх, які мають на меті розвинути навички логічного комбінування карток та отримання певного заохочення за правильну відповідь. Допомагати у грі учасникам будуть візуалізовані улюблені герої глядачів телеканалу ПЛЮСПЛЮС – незмінні та неповторні Трикутя, Квадрик і Кружко.

Гра має формат настільної – для всієї родини, а також онлайн-версію для швидкого доступу у будь-якому місці: вдома, у садочку або школі, на подвір’ї. Принцип ЕКО-МЕМО достатньо простий та зрозумілий, щоб привернути максимум уваги до контексту і при цьому мінімально занурюватися у правила. Вона складається з 36 карток зі згадуванням різних типів відходів, з 1 поля для сортування, а також із 18 карток подяки – адже необхідно розуміти, що можливо виготовити з вторсировини саме в Україні. Розвага за кілька днів існування вже знайшла чимало прихильників, із відгуками яких можна ознайомитися на сайті.

Дивись також 
Анімаційний проєкт каналу ПЛЮСПЛЮС з ЕКОзвичок: 22 серії
Трикутя, Квадрик та Кружко про особливості української мови
Як говорити з дітьми про zero waste


Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: