Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School Navigator зібрала для вас інформацію про приватні школи, що запрошують учнів до себе на навчання на наступний навчальний рік. Тож пропонуємо вам ознайомитися з добіркою різноманітних навчальних закладів, де ваша дитина отримає ґрунтовні знання й проведе незабутні роки свого життя.

Unique School

Які ваші плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 

На 2023/24 навчальний рік ми набираємо перші класи та прескул. А також маємо кілька місць в класах з 2 до 6. 

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?

Родини, які мають можливість завітати до школи, запрошуємо на дні відкритих дверей. Батькам, які не можуть приїхати до школи, ми пропонуємо передивитися запис трансляції

Чи змінилася ціна за навчання під час повномасштабної війни?

Так, ціна в нас трохи піднялась, але не пропорційно девальвації гривні. 

Чи є пільги?

Ми маємо гарну програму лояльності для родин, знижку на раннє бронювання та на другу дитину, а також для родин, в яких батьки служать в ЗСУ.

Адреса школи: Київська область, с. Чайки, вул. Леонтовича, 6.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 
063 886 0947 (Орися, адміністраторка)
067 811 5363 (Ірина, засновниця та очільниця)
Детальніше про школу читайте тут

 

Uniclub

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

Протягом цього навчального року більшість загальноосвітніх шкіл не змогли надати якісну освіту через відсутність світла, укриттів чи через виїзд кращих вчителів за кордон. Тому до нас звертались батьки з проханням взяти дитину посеред навчального року для продовження нормального освітнього процесу. Нашим бонусом є те, що ми пропагуємо освіту офлайн і забезпечуємо перебування дітей у середовищі друзів та однолітків постійно. Ми не «скасовуємо дитинство» навіть в умовах війни. Виходячи з цього, ми впевнені в збільшенні кількості класів та учнів в нашій альтернативній школі. Тому в літній період ми з колективом будемо створювати найкомфортніші умови перебування наших майбутніх школярів.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей? Як батьки можуть познайомитися з вашим закладом?

Ми не робимо окремих днів «відкритих дверей», тому що відкриті й працюємо завжди. У нас все прозоро, можливо потрапити і подивитись навчальний процес наочно, поспілкуватись з адміністрацією та вчителями в будь-який час.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?

Зараз у нас ціни позаминулого року. Розуміючи економічну ситуацію в країні, ми не тільки не підіймали ціну, а ще й знизили. Зараз діє акція «Зафіксуй ціну на рік». 

Чи є пільги?

Так, у нас є сімейна знижка від 2 дітей в садочку та школі та знижки дітям, у яких батьки в ЗСУ, ВПО. Якщо оплата поквартально, 2 частинами та за навчальний рік.

Адреса школи: Київ, вул. Левка Лук'яненко, 9 (станція метро Мінська).
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 098 055 28 11
Детальніше про школу читайте тут 

 

Uschool

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на 2023-2024 навчальний рік?

Традиційно навчання у Uschool розпочинається в останній тиждень серпня. Цей рік не був виключенням, виключенням не стане і наступний навчальний рік. З 1 квітня 2023 року ми оголошуємо набір у 1-8 класи на 2023-2024 навчальний рік, ви можете обрати онлайн-формат або очне навчання у школі. 

Ми робимо акцент на офлайн-навчанні, адже саме такий метод – найбільш сприятливий для дітей молодшого шкільного віку та для більшості дітей середньої школи. Проте війна внесла певні корективи у життя всіх українців і зараз у нашій школі змішане навчання. Даний формат ми почали практикувати ще під час карантину у 2020 році й нам чудово вдається поєднувати.

Викладачі нашої школи використовують авторські методики викладання, до кожної дитини індивідуальний підхід. Навчання українською та англійською мовами. Розуміємо, що на першому місці у батьків стоїть безпека власної дитини. Тому повідомляємо, що у нашій школі є власне укриття з вентиляцією та запасним виходом. Наявність власного укриття в Uschool дозволяє не переривати навчальний процес. 

Чи плануєте ви дні відкритих дверей? Як батьки можуть познайомитись з вашою школою?

Uschool – невелика приватна школа в центрі Києва. Ми не проводимо дні відкритих дверей, а надаємо перевагу індивідуальним зустрічам за попередньою домовленістю.

Чи змінилась ціна за навчання за час повномасштабної війни?

Так, ми знизили ціну на 100 доларів одразу як почалась війна. Але на 2023/24 навчальний рік плануємо повернути ціну, яка була раніше, оскільки ціни зросли по всій Україні, включаючи ціни на комунальні послуги.

Чи є пільги?

Є знижка на навчання другої дитини з сім’ї та знижка для дітей, чий батько чи мати служить в ЗСУ. Також є знижка при оплаті одразу всього року навчання одним платежем.

Адреса школи: Київ, вул. Володимирська, 6
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 066 728 97 98 (Світлана).
Детальніше про школу читайте тут 

 

Inventor School

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 

Кожного року батьки починають підбирати навчальний заклад з січня-лютого. Ця тенденція зберігається останні роки. Цей рік не виключення. Тільки вимоги до школи вже інші. Багато батьків цікавиться насамперед безпекою у школі, а вже потім – програмою. 

Прогнози зараз робити не просто. Запити є. Порівнюючи з минулим роком, не так багато, як було. Але є також інтерес від тих, хто зараз не в Україні, але збирається повертатися. Для цих батьків найскладніше.

Зазвичай ми запрошуємо на дні відкритих дверей. Для батьків, які за кордоном, є пропозиція приєднатися онлайн. Час вимагає відповідних рішень. Що б не відбувалося, школи продовжують свою роботу: навчають дітей, турбуються про своїх учнів і їх батьків, готуються до нового навчального року. Ми точно стали сильнішими за цей рік. І наші батьки також стали сильнішими. Життя продовжується. І це найголовніше.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей? Якщо так, то коли?

Дні відкритих дверей в Inventor School відбуваються регулярно протягом всього навчального року. А ще ми залюбки проводимо індивідуальні екскурсії та знайомство дітей і батьків зі школою. Записатися на індивідуальну екскурсію та знайомство зі школою можна за номером +38 (050) 380-55-03 або на сайті.

Чи змінилася ціна за навчання під час повномасштабної війни?

Так, у нас відбулося незначне підвищення ціни. Все це пов’язано із додатковими позаплановими витратами – купівля потужного генератора, аби забезпечувати безперебійне електропостачання, теплопостачання та інтернет у школі. А також через те, що суттєво піднялася вартість комунальних послуг.

Чи є пільги?

У нас діють пільги, пов’язані зі зменшенням оплати за освітні послуги. А також є грант на навчання.

Адреса школи: Київ, вул. Дніпровська Набережна, 18а
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 050 380 55 03 
Детальніше про школу читайте тут 

 

Майбутні

Які ваші прогнози та плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

Ми плануємо з вересня відкрити ще одне приміщення для Молодшої школи, бо очікуємо понад 40 нових дітей з вересня. В Старшій школі очікуємо також 40 нових дітей, бо відкрили 7-й клас. 

Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

Ми часто проводимо зустрічі-знайомства зі школою. Однак якщо хтось з батьків хоче просто прийти з дитиною в школу та подивитися на все зсередини, то ми завжди раді організовувати індивідуальні зустрічі. 

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?

На початку повномасштабної війни ми знизили ціну до 19 500 грн. Тепер ми знову її підняли до 22 500 грн. 

Адреса школи: 

Київ, вул. Гончарна, 7А (молодша школа) Київ, вул. Турівська, 12 (старша школа)

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 066 863 19 27 (Валерій, комунікаційник)
Детальніше про школу читайте тут 

 

КМДШ

Які ваші прогнози та плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

Школа без дітей – це просто гарна будівля. Так, вона може бути сучасна та відповідати нормам безпеки, мати найкраще обладнання, лабораторії та величезну бібліотеку. Але без дітей у школи немає головного – її душі та серця. Тому ми, створюючи освітні простори, розроблюючи методики викладання та виховання, мріємо, щоб школи КМDШ були заповнені на 100%. Проте, у своїх мріях, ми досить об’єктивно оцінюємо реалії сьогодення та коригуємо плани. Зараз ми просто робимо максимум, щоб школи КМDШ були безпечними, надавали якісну освіту та ставали просторами, де діти можуть відчувати й проживати щасливе дитинство.

Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

У школах мережі КМDШ є відкриті уроки, екскурсії, персональні зустрічі з директорами шкіл, регулярно проходять дні відкритих дверей і для онлайн-школи теж. Також, з грудня місяця минулого року ми проводимо сімейні заходи Family Matters Day, на які запрошуємо топових спікерів та лекторів, проводимо дитячі майстерки та квести. 

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?

Розуміючи весь той масштаб нестабільності, росту фінансового навантаження, іноді втрати частини доходів чи взагалі повної перебудови функціонування родини, ми вирішили йти на зустріч нашим сім’ям та зафіксували ціну у гривні. Тому, ні, ціна не змінилася і на наступний навчальний рік також залишиться незмінною.

Чи є пільги?

Уніфікована система пільг та знижок зазвичай викликає більше питань, ніж позитивного ефекту. Тож ми обрали шлях індивідуального діалогу з нашими родинами. Тому у нас є спеціальні умови, індивідуальні графіки розрахунків, тобто кожну ситуацію ми розглядаємо окремо. Також дивимось на загальну економічну ситуацію та, якщо маємо можливість, робимо додаткові кроки підтримки. Так, під час нещодавніх шалених стрибків курсу, ми зафіксували внутрішній курс розрахунку. 

Адреса школи:

Київ, вул.Голосіївська, 13г; Київ, Дніпровська набережна, 14л;  Київ, вул. Набережно-Рибальська, 5.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 0800 330 810
Детальніше про школу читайте тут

 

Liko School

Які ваші прогнози та плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

На 2023/24 навчальний рік прогнози найоптимістичніші: повертаються наші учні із міжнародних шкіл і тому ми готуємо окремі будівлі для навчання учнів початкових класів і ліцею.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей? Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

Традиційний День відкритих дверей відбувся на початку березня, проте ми завжди готові провести зустріч-знайомство з Ліко-школою, на яку ви можете записатись через соціальні мережі школи або ж за телефоном 044 492 31 22.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?

На 2023/24 навчальний рік вартість для класів за українською програмою складає 700$ (в гривневому еквіваленті згідно з курсом НБУ з дотриманням вимог ЦК України).

Для класів з білінгвальною програмою — оплата освітніх послуг визначена наступним чином: 1 клас – $1000, 5-9 – $1200 (в гривневому еквіваленті згідно з курсом НБУ з дотриманням вимог ЦК України).  

Чи є пільги?

Ліко-школа пропонує знижки в розмірі 5% для сімей, якщо дві та більше дитини навчаються в школі або садочку Ліко-світ.

Адреса школи: Київ, вул. Композитора Мейтуса, 5а.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 044 492 31 22
Детальніше про школу читайте тут

 

Громадська школа Квінта

Які ваші прогнози та плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?

ГРОМАДСЬКА ШКОЛА КВІНТА розпочала набір на 2023/2024 навчальний рік. Всі класи, з 1-го по 11-тий, в навчальному році 2023/2024 працюватимуть ОФЛАЙН. Всі класи є наявними й не закривалися під час повномасштабної війни. Кількість дітей в класах – до 15. Школа має 12 років досвіду та своїх перших випускників. Ліцензія МОН України.

У навчанні робимо акцент на проєктну діяльність, міжпредметну інтеграцію та розвиток емоційного інтелекту. У школі є повноцінне укриття, що пройшло перевірку ДСНС, генератор та власна огороджена територія!

Чи плануєте ви дні відкритих дверей? Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

13 травня об 11:00 запрошуємо на День відкритих дверей, що відбудеться на локації молодшої школи за адресою: вул. Дружби, 6с. Гатне (10 хв. від ст. м. Теремки). У програмі: екскурсія школою, знайомство з командою школи, цікаві майстер-класи для дітей. 

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?

Ми не підвищуємо вартість навчання в навчальному році 2023/2024! Вартість навчання під час повномасштабної війни НЕ ЗМІНЮВАЛАСЯ. 

Чи є пільги?

Надаємо пільгові умови на навчання в індивідуальному порядку, розглядаючи кожне окреме звернення від батьків.

Адреса школи: Київська область, с. Гатне, вул. Дружби, 6 (10 хв. від ст. м. Теремки)
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 068 726 25 46
Детальніше про школу читайте тут

 

SchoolToGo

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 

У нас у школі є декілька навчальних форматів, на кожен із них маємо свої прогнози щодо набору дітей.

Літня школа – 600 дітей

Новий навчальний рік (з 01.09):

Онлайн ЩОДНЯ – 300 дітей Онлайн СМАРТ – 700 дітей 

Чи плануєте ви дні відкритих дверей? Як батьки можуть познайомитися з вашою школою?

Ми плануємо день відкритих дверей:

У травні (20.05) У червні (дата уточнюється) У липні (дата уточнюється)

Також батьки можуть дізнатись про роботу нашої школи на відеодзвінках з директоркою з розвитку школи (вони проходять щотижня) та з відеозапису одного із відеодзвінків. 

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни? 

Навчання в нашій школі є абсолютно безоплатним для всіх.

Адреса школи: Словаччина, м. Братислава, вул. Штефанікова, 22 (проте навчання здійснюється в онлайн-форматі)
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: +421905868114 (Viber, WhatsApp, Telegram)
Детальніше про школу читайте тут 

{{read_more|Читайте також| 5922, 5965}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: