Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше

«Академія музичних мистецтв «RESONANCE» — це територія професійної музичної освіти для дітей та дорослих з будь-яким рівнем підготовки!
Ми працюємо у форматі ОФЛАЙН у безпечному цокольному приміщенні у самому центрі м.Київ та у форматі ОНЛАЙН - по всьому світу!
Грунтуючись на найпередовіших знаннях музичної та вокальної педагогіки, психології, музичної терапії, енергії Звуку та фоніатрії, ми допомагаємо дітям та дорослим бути здоровими, успішними на сцені та в житті!

Чому обирають Академію музичних мистецтв «RESONANCE»?

*Ми маємо 14-річний досвід успішної педагогічної діяльності. Знаємо як Музика впливає на здоров’я, мислення, емоційний стан та маємо вражаючі результати наших учнів!
*Широкий вибір напрямків музичної та творчої освіти — вокал, фортепіано, гітара, хореографія, акторська майстерність; групові та індивідуальні формати занять;
*Заняття для дітей від 3 років та дорослих з будь-яким рівнем підготовки;
*Регулярні звітні концерти для всіх учнів, зйомка кліпів, запис пісень на студії, участь у мюзиклах та створення неймовірних освітніх проектів!
*Тільки досвідчені професійні педагоги та крута креативна команда!
*Гнучка програма навчання в ОФЛАЙН та ОНЛАЙН форматах!
*Зручне та БЕЗПЕЧНЕ розташування у самому центрі Києва в комфортному напівпідвальному приміщенні площею 180 кв.метрів! (вокальні та музичні класи, велика танцювальна зала та навіть студія звукозапису)

Ваш старт навчання - з будь-якого рівня музичної та творчої підготовки!
Саме час почати розкривати талант під керівництвом досвідченої команди педагогів!
Отримайте знижку -20% на перший місяць навчання за промокодом "Освіта нова"

Дізнайтесь більше про заняття та послуги "Академії музичних мистецтв "RESONANCE" на сайті та у наших соціальних мережах ⬇️
https://resonance-academy.com.ua/
Instagram https://instagram.com/resonance.music.academy
Facebook https://www.facebook.com/resonance.kharkov
YouTube https://youtube.com/@ResonanceAcademyOfMusicalArts

Поширити у соц. мережах: