Osvitanova.com.ua

Мережа освітніх проєктів МрійДій запрошує на благодійну НЕконференцію про мрії, розвиток, підприємництво. 

На відвідувачів чекає якісний нетворкінг, лекції від українських підприємців та тренерів, які створюють проєкти із сенсом. Також у програмі блок про важливість ментального здоров’я, а на завершення дня – медитація на даху. Нижче – детальна програма та наші спікери. 

Умови участі – донат на потреби 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ. Усі виручені кошти із заходу будуть спрямовані на потреби бригади. 🟦 Реєстрація на подію та посилання на банку. Для зручності дублюємо номер картки 5375 4112 1702 2149.

Кому буде цікава подія? Тим, хто створює проєкти або планує запуск стартапу; власникам бізнесу та працівникам різних напрямків. Захід буде корисний всім, хто прагне постійного розвитку та вдосконалення.

🕐 Подія триватиме впродовж дня 11 травня, початок о 09:30, завершення – 17:00.
Локація: школа МрійДій, вул. Набережно-Рибальська, 5А

*Безпека – у разі оголошення повітряної тривоги продовження заходу відбудеться в облаштованому укритті школи.

Розклад:
 09:30-10:00  Реєстрація учасників, ранкова кава для гостей.

 10:00-10:30  Марія Гаврилюк та Лідія Білас, панельна дискусія
 10:30-11:30  Олександр Вишневський
 11:30-12:30  Анна Петрова
 12:30-13:00  Ланч
 13:00-14:00  Лідія Білас
 14:00-15:00  Катерина Малкова
 15:00-15:20  Кава-брейк
 15:20 лекція та медитація на даху від Марини Семенюк

МАРІЯ ГАВРИЛЮК, співзасновниця Gunia Project

Фіналістка списку 30 до 30 Forbes Ukraine 2021.
В минулому – артдиректорка та ілюстраторка.

У 2019 році разом з Наталею Каменською створила Gunia Project, а в січні 2021 року дівчата отримали премію Best Fashion Awards у номінації «Відкриття року».

Gunia — бренд виняткових речей, який переосмислює українську та світову культурну спадщину у виробах предметів декору та аксесуарів.

У панельній дискусії Марія розкриє тему: Яку роль у створенні проєктів із сенсом грає надивленість? І взагалі – чому цю здатність важливо розвивати кожній людині.

АННА ПЕТРОВА, ідеологиня створення культури підприємництва в Україні, засновниця першого центру підприємництва Startup Ukraine

Менторка із запуску власної справи та розвитку бізнесу, трансформувала життя понад 100 тисяч людей, майже 30 тисяч пройшли курси, майстер-класи, бізнес-кемпи. Допомогла запустити понад 3000 бізнесів, виступала на аудиторію у 5000 людей.

Запустили першу програму підтримки для українських жінок біженок. Разом з фондом СпівДія провели програми в Данії, Швеції, Великобританії, роздали 100 тис. дол. грантів для 50 молодих підприємців.

З командою провели онлайн стартап табір Made in Ukraine для жінок зі всієї України, запустили курси із запуску власної справи Startup Challenge для українців по всьому світу. У 2023 разом з Міжнародною організацією міграції запустили першу програму підтримки для бізнесу «Як створювати бізнес в Україні».

У 2024 році створили програму підтримки Ukrainian Fashion Forward для українських брендів по виходу на американський ринок. 8 дизайнерів представили свої колекції на Los Angeles fashion week. Також разом з командою Анна просуває Made in Ukraine у світі.

Анна розкриє тему: Чому важливо розвивати навичку підприємливості кожній людині та як це робити? І як запустити нарешті щось своє?

 

ОЛЕКСАНДР ВИШНЕВСЬКИЙ, тренер з командоутворення компанії Ascendis Ukraine

ASCENDIS є найбільшою консалтинговою компанією в сфері організаційного розвитку та тренінгів у Східній Європі.

Олександр провів понад 2500 заходів з кількістю учасників від 7 до 50000 людей у 21 країні світу.

Спікер розкриє тему: Етапи розвитки команди. Що робить команду – командою?

КАТЕРИНА МАЛКОВА, співвласниця TOP COSMETICS

TOP COSMETICS – дистрибʼютор світових брендів професійної косметології та естетичної медицини.

Катерина – магістерка бізнес-адміністрування. Менторка-наставниця освітніх та бізнес проектів. Викладачка сінемалогії. Модераторка спільночитання. 

Знайомить і закохує у живу, прикладну філософію, яка допомагає створювати системи у різних сферах життя. А головне, здійснювати перехід із мікро в макросистеми.

Катерина розкриє тему: Коли на часі для щастя? Що таке найкраще життя?

ЛІДІЯ БІЛАС, засновниця мережі освітніх проєктів МрійДій

У проєктах мережі МрійДій залучено понад 6 тис. дітей, сотні українських освітян з різних міст та сіл пройшли навчання інноваційних методик на базі МрійДій; десятки родин проходять навчальні воркшопи у нашій школі, які націлені на покращення культури виховання та взаємодії з дітьми.

Також Лідія є головою наглядової ради молодіжного оркестру INSO Lviv. Сенаторкою УКУ. ЗдобуласСтупінь МВА за програмою Presidents’ MBA.

У 2009 році увійшла до рейтингу Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття». 

Лідія надихне темою: Як мрію перетворити в ціль. Що нам часто заважає діяти та досягати мрій

МАРИНА СЕМЕНЮК, менторка, майстриня медитацій, інструкторка з дихальних вправ

Марина з 2003 року займається йогою та практиками усвідомленості. Це допомогло їй дослідити своє внутрішнє “Я” та поглибити зв’язок із навколишнім світом.

Відвідала понад 50 ретритів під керівництвом відомих вчителів медитації в Європі, США, Непалі та Індії.

11 років тому отримала сертифікат інструктора з йоги в Гімалайській традиції. Під час навчання в Рішікеші (Індія) дослідила практики підготовки тіла та дихання до медитації. У 2020 році почала навчати медитації. Підхід Марини до викладання поєднує традиційні вчення Сходу із сучасними дослідженнями нейронаук.

Марина розповість про важливість ментального здоров’я – чому корисно компаніям впроваджувати профілактичні заходи, як це впливає на працездатність та чому запускаючи бізнес-проєкт важливо дбати не лише про бізнес- стратегію, а й про ментальне здоров’я команди.  На завершення дня Марина підготувала для гостей медитацію, яку за гарних погодних умов проведе на даху школи. 

{{read_more|Читайте також| 6375, 6372}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: