Osvitanova.com.ua

Перед тим, хто серйозно бажає взятися за вивчення англійської мови, вибір якісної мовної школи стоїть особливо гостро. Це однаково актуально і для офлайн-закладу, і для онлайн-платформи. Однак в останньому випадку нерідко відсутня можливість оцінити якість навчання особисто. Саме в таких випадках на допомогу насамперед приходить рейтинг онлайн-шкіл. Такі незалежні списки дають змогу потенційним студентам отримати краще уявлення про якість освіти та ефективність у плані навчання. Від стандартних відгуків рейтинг відрізняється тим, що він більш об'єктивний у плані оцінки, тоді як відгук є суб'єктивною думкою.

Як саме складаються рейтинги

Сьогодні всюди можна побачити рекламу про різноманітні найкращі онлайн-курси англійської мови. Безліч мовних шкіл пропонує свої послуги та надає потенційним студентам велику кількість різних можливостей. Порівнюючи онлайн рейтинг шкіл англійського мовлення, можна отримати об'єктивне уявлення про заклади. Однак дехто може сумніватися в тому, наскільки такі оцінки справді об'єктивні.

Існує дуже багато причин, які явно говорять про те, що рейтинг є сьогодні одним із ключових аргументів у виборі тієї чи іншої школи для вивчення англійської мови. Оцінки в цих списках дійсно об'єктивні, оскільки вони складаються з окремих балів за різні критерії.

До основних таких критеріїв можна віднести такі пункти:

Вибір навчальних програм. Різноманітність навчальних курсів і гнучкість уроків - дуже важливий фактор для отримання високої оцінки. Клієнтські відгуки. До уваги беруться реальні відгуки людей, які вже відучилися в цій школі або ще проходять навчання там. Незалежна думка. Зазвичай ідеться про експертів у галузі освіти, які аналізують сайт кожної школи та виносять власний вердикт. Викладацький досвід. Що вищий професіоналізм учителя, то краще. Наприклад, чудово, якщо є сертифікат міжнародного іспиту. Тривалість роботи. Враховується як довго школа працює на момент складання рейтингу, а також наскільки вона успішна.

Звідси можна зробити висновок, що під час складання рейтингу курсів англійської мови справді враховується багато різних елементів, які дають змогу в кінцевому підсумку виставити обґрунтовану оцінку.

Наскільки важливо враховувати рейтинг для вибору онлайн-школи англійської

Обираючи для себе школу англійської мови з можливістю занять онлайн, практично кожен студент-початківець прагне зробити добре зважений і обдуманий вибір. Адже якість навчання визначає рівень майбутніх знань. У подібному контексті використання рейтингу школи є вельми корисним, адже такий помічник точно дасть змогу обрати якісні інтенсивні або ж загальні курси англійської.

Ключовою особливістю кожного ТОПу є багатогранність і всебічність. Крім того, рейтинги від хороших фахівців не тільки враховують всілякі чинники, від методик навчання до відгуків, але також регулярно оновлюються. Це дає змогу іншим переконатися, які найкращі онлайн-школи англійської мови підтримують свою репутацію, а які – покращують або погіршують її. Зазвичай складанням рейтингів займаються незалежні організації, що робить їх не ще одним варіантом реклами, а справді надійним джерелом корисної інформації.

Висока оцінка школи (наприклад, 8-10) дає гарантію, що студент отримає якісне навчання за ті гроші, які він заплатить. Також це свідчить про професіоналізм викладачів та інші плюси. Якщо школа тривалий час займає високу позицію, значить, вона піклується про свою репутацію.

Вибравши одну найкращих шкіл англійської мови з високим рейтингом, можна бути впевненим у відмінному результаті, адже високі бали – це гарантія якості. У той час як у курсів з низькою оцінкою напевно виявиться більше мінусів, ніж плюсів, навіть за умови низької вартості навчання.

{{read_more|Читайте також| 5986, 5286}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

Поширити у соц. мережах: