Osvitanova.com.ua

Що нас чекає на ринку праці протягом наступних 10 років? Як правильно ставити цілі та досягати їх? Як обрати справу всього життя?

Відповіді на ці питання старшокласники знайдуть на унікальному авторському онлайн-курсі «Твоя майбутня професія». Захід організовує онлайн-школа SchoolToGo.

Захопливі лекції, майстер-класи, інтерв’ю та заняття з психологом допоможуть обрати професію мрії та довести, що можливо все, коли є справжнє бажання!

Проєкт триває два місяці та включає декілька етапів:

1) Відкрита лекція «Як обрати професію майбутнього». Заняття проведе Вікторія Данилевська, експертка-профайлер та консультантка керівників провідних українських й міжнародних компаній.

2) Онлайн-зустріч з психологинею SchoolToGo на тему «Поговоримо втрьох», де діти та батьки зможуть поставити питання стосовно вибору професії, та дізнатись, як родина та оточення впливають на її вибір.

3) Курс профорієнтаційних майстер-класів (щотижня – заняття в мінігрупах). З їх допомогою учасники зрозуміють, які вміння та властивості потрібні для успішної кар’єри в кожній конкретній сфері.


4) Перегляд мотиваційних інтерв’ю з успішними представниками у своїх професіях, зірками та лідерами думок.

Онлайн-школа SchoolToGo має співфінансування від Європейського Союзу, тому навчання на курсі є безплатним.

 

🚀 Що отримають учасники:

- Глибоке занурення в різноманітні професійні сфери.

- Інтерактивні зустрічі з успішними професіоналами.

- Практичні завдання для розуміння щоденних обов'язків різних професій.

- Сертифікат про завершення курсу, що стане чудовим доповненням до вашого освітнього портфоліо.

 

📅 Коли:

Курс стартує вже 18 березня і триватиме 2 місяці.

📍 Де:

Заняття проходитимуть онлайн через інтерактивну платформу, забезпечуючи вам зручність і гнучкість навчання з будь-якої точки світу.

💡 Для кого:

Цей курс ідеально підходить для учнів 8-11 класів, які ще вагаються з вибором майбутньої професії або хочуть краще зрозуміти, які можливості існують на ринку праці.

Поспішайте зареєструватись на курс та ставайте ближчими до майбутньої професії своєї мрії https://schooltogo.online/reiestratsiia/

***кількість місць учасників для занять в мінігрупах обмежена

{{read_more|Читайте також| 3396, 5578}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: