Osvitanova.com.ua

Шановні колеги, організації які працюють заради добробуту дітей, запрошуємо вас до співпраці з громадською організацією #stop_sexтинг.

У рамках співпраці ми пропонуємо вашій організації безплатне онлайн-навчання для команди та батьків дітей, з якими ви працюєте. Навчання буде складатися з двох частин: загальної для спеціалістів та батьків, яка буде проходити у форматі вебінару про основні ризики для дітей в інтернеті, та тренінгу.

Нині в Україні 96% дітей є активними користувачами інтернету. Це відкриває для них нові можливості, але так само створює потенційні ризики, такі як кібергрумінг, сексторшен, кібербулінг, онлайн-шахрайство тощо.

Тому ми щиро запрошуємо вас до співпраці, метою якої є ознайомити вашу команду та батьків з основними онлайн-ризиками для дітей, основними правилами безпечної поведінки в інтернеті, надати рекомендації, куди звертатися за допомогою щодо ризиків, які виникають в інтернеті, а також обговорити основні алгоритми реагування на випадки онлайн-ризиків.

Сподіваємося, спільно ми зможемо створити цілісний підхід до захисту дітей в епоху цифрових технологій та створити безпечне середовище в інтернеті. Після проходження навчання передбачена можливість отримання диплома.

Для участі у вебінарі, будь ласка, заповніть форму реєстрації за посиланням: https://forms.gle/UwhyqU7KTJA4mqUa9

{{read_more|Читайте також| 5620, 5680}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: