Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School Navigator, ліцей «Educator» та освітній центр «Я І МОЯ ШКОЛА» запрошують вас на онлайн-вебінар «POSITIVE ROLE MODEL», де під час дискусійної панелі ми обговоримо: 

✅ Як визначати власні ціннісні орієнтири;

✅ У чому сила особистих історій;

✅ Що таке BANI-світ та як адаптуватись до нього; 

✅ Як сформувати цілісне бачення освітнього процесу;

✅ Як стати лідером думки;

✅ Чому важливо, аби вчителі були втіленням позитивної рольової моделі.

 

Спікерки вебінару:

🔻 Анна Величко – заступниця начальника управління освіти з питань освітньої політики у Львівській міській раді; засновниця і CEO в Студії Робототехніки у м. Львів.

🔻 Лідія Поворознюк – учителька української мови та літератури, методистка ліцею «Educator»; фіналістка та амбасадорка премії «Global teacher prize Ukraine»; тренерка НУШ із теми інклюзивної освіти; ведуча рубрики про українську мову на «Суспільне. Культура»; авторка освітніх подкастів для «Вчися вухами». 

🔻 Галина Сищук – психологиня; педагогиня вищої кваліфікаційної категорії; координаторка проєкту «Хібукі терапія» у напрямку освіти; засновниця Центру діяльнісної освіти для учнів початкової школи «Стежка»; півфіналістка GTPU 2020 та Teacher Innovation Cup 2020; амбасадорка проєкту FAST 103; авторка інноваційного щоденника-планувальника «Мій Успішник».

🔻 Юлія Гарюнова – кандидатка філологічних наук; викладачка кафедри української лінгвістики, літератури та методики навчання Харківської гуманітарно-педагогічної академії; сертифікована тьюторка проєкту «Освітній Суп»; менторка проєкту «БомбеЗНО»; учасниця волонтерського проєкту «ЗНОву»; освітня експертка ГО «Простір знань»; авторка мовної студії для підлітків «Сила мого слова» й курсів «Мовний імідж»; авторка подкастів з української мови та літератури для проєкту «Учися вухами»; авторка відеоуроків з української літератури для 8 класу для ВШО; освітня тренерка центру «Я і моя школа»; розробниця програм курсу з інтегрованого навчання й української мови для бізнес-сфери; авторка підручників і посібників; розробниця методики активного читання для інтерактивних хрестоматій з української літератури.

 

👩‍💼 Модераторка – Катерина Молодик

 

Спонсори вебінару: ліцей Gremium, ГО «Освіта 360».

Партнери: освітній портал «Освіта Нова», SoftServe, Biasless, Liko Lyceum, TalkEn.Cloud, DEC Education, кейтеринг «Артишок».

 

Реєструйтесь і приєднуйтесь до нас 7 жовтня о 11:00! 🚀

❗️Реєстрація на вебінар за посиланням: https://schoolnavigator.com.ua/uk/webinars/onlain-vebinar-dlia-osvitian

Поширити у соц. мережах: