Osvitanova.com.ua

У Києві на базі освітньо-культурної мережі Гончаренко центр запускають безкоштовні курси французької мови для дітей і дорослих. Реєстрація відкрита для всіх охочих, перші заняття стартують вже у вересні.

Уроки французької для киян проводитиме Адам Уедраого з Буркіна-Фасо. Він має великий викладацький досвід та власну методику навчання, що суттєво відрізняється від підходів інших викладачів. 

За словами Адама, освітяни часто ускладнюють вивчення іноземних мов. А тому своїм завданням ментор вважає зробити уроки максимально доступними для кожного.

«Я знаю, як це буває, знаю, наскільки складно подекуди вивчати іноземні мови. А тому хочу, аби на наших заняттях не було всіх цих труднощів. Мої уроки – максимально легкі, зрозумілі, наповнені інтерактивом та емоціями. Звісно, не без особистих викладацьких секретів», – поділився Адам.

За словами директорки освітнього центру Ольги Чайки, наразі триває набір відразу на дві групи: для дітей віком від 8 років та дорослих. Усі уроки повністю безкоштовні, а після завершення курсу його учасники отримають сертифікати від мережі.

«Для нас це абсолютно новий досвід, адже прямого запиту на вивчення французької не було. Але я знала про Адама, знала, як його обожнюють студенти в приватній школі. І ми вирішили запросити його до нас. Дізнавшись про місію мережі, Адам без вагань погодився долучитися до команди викладачів, тож попереду – новий і захопливий досвід. Я переконана, що це буде найоригінальніший курс французької в Києві, від якого всі будуть у захваті. А головне – навчання безкоштовне, як і всі події в нашому центрі», – пояснює Ольга Чайка.

Для реєстрації на навчання необхідно заповнити гугл-форму за цим посиланням або зателефонувати за телефоном 38(067)-252-89-83 та залишити заявку на участь у курсі.

{{read_more|Читайте також| 3391, 4738}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram


 

Поширити у соц. мережах: