Osvitanova.com.ua

«Дякую!», ー скажуть вам діти за престижну роботу, подорожі та знайомства по всьому світу! А вам лише треба обрати освітній заклад для вивчення англійської мови та проінвестувати в  їх навчання, але повірте, це принесе їм найкращі дивіденди. Далі огляд освітніх закладів для вивчення англійської мови від School Navigator.

Матеріал не є рейтингом та створений на комерційній основі з метою ознайомлення батьків про особливості навчальних закладів.

Печерська Міжнародна Школа

Про методику навчання 

Основна мова викладання у Pechersk School International (PSI)  ー англійська. Печерська Міжнародна Школа – єдина в Україні, акредитована викладати три шкільні освітні програми Міжнародного Бакалаврату (International Baccalaureate), а також затверджену МОН програми екстернату Української школи. Печерська міжнародна школа має програму підтримки вивчення академічної англійської мови для учнів з початковим рівнем знань. Окрім поглиблення в англомовне середовище, у школі додатково вивчають французьку, іспанську та, звісно, українську мови. В PSI поділяють думку, що рідна мова відіграє важливу роль у розвитку самооцінки та культурної ідентичності учнів, а також є ключовим компонентом для успішного вивчення іноземних мов. 

Про викладачів 

77% наших вчителів мають післядипломну освіту. Усі вчителі PSI мають необхідний рівень сертифікації та кваліфікації, відповідно до предмета викладання та вимог організації IB. Також важливо додати, що всі вчителі у школі вільно володіють англійською мовою. Безпосередньо  викладачі англійської мови та літератури мають професійну освіту та досвід викладання предметів для учнів з різним рівнем володінням мови. Мовна політика PSI полягає в тому, аби підтримувати культурне різноманіття. 

У школі працюють як іноземні викладачі, так і викладачі-українці. PSI має акредитацію від Асоціації шкіл та коледжів Нової Англії (NEASC). Акредитація від NEASC є гарантом якості та високих стандартів шкільних процесів, включно з відповідності профілю викладацького складу.

Про ресурси та матеріали для викладання англійської

Технології є невіддільною частиною кожного шкільного дня. Вони надають учням можливість досліджувати, творити, спілкуватися, співпрацювати, організовувати і нести відповідальність за власне навчання і дії. Викладачі, у партнерстві з учнями, інтегрують технології в навчальний процес і створюють цікаві можливості для розвитку різноманітних якостей.

Учні Печерської міжнародної школи розробляють і застосовують стратегії критичного і творчого мислення, беруть участь у дослідженнях, встановлюють зв'язки і застосовують нові знання і навички в різних контекстах. Метою інтеграції сучасних технологій PSI полягає в тому, щоб усі учні та співробітники були самодостатніми, впевненими, досвідченими та творчими.

Про додаткові позашкільні можливості для розвитку мовних навичок дітей

Шкільне та позашкільне життя в Печерській міжнародній школі дуже насичене. У PSI ми віримо в збалансований розвиток дитини, ми приділяємо багато уваги позашкільним подіям та інтересам дітей ,через призму яких і будується класна робота. Наприкінці шкільного дня (±15:30) учні можуть відвідувати різноманітні додаткові секції, наприклад,  спорт (командний та індивідуальний), мистецтво, наукові клуби, гуртки соціального спрямування та за інтересами (наприклад, Lego чи садівництво для учнів preschool та класів початкової школи).

PSI також активно бере участь у різноманітних конкурсах, змаганнях та конференціях, наприклад, з учнями різних шкіл асоціації CEESA (Асоціація шкіл Центральної та Східної Європи). 

Про можливість спілкування дітей з носіями англійської мови

60% наших вчителів є міжнародними викладачами. Під час всього навчального процесу, змалечку (3 рочки) та до випускного класу (17-18 років), наші учні спілкуються та вивчають англійську мову. Велика кількість наших викладачів досконало володіють двома чи трьома мовами. У PSI ми дбаємо про комфорт та безпеку людей з усіх куточків світу та різних культур. 

Номери телефонів, за якими можуть звертатися батьки: 044 377 52 92; 099 377 52 92.
Детальніше про заклад читайте тут

 

Inventor School

Про методику навчання 

Вивчення англійської мови у Inventor School розпочинається з preschool. У школі білінгвальне навчання – учні вивчають іноземну мову не тільки на уроках англійської, а й, наприклад, на уроках математики, Science чи «Я досліджую світ». 

Про викладачів 

Усі вчителі Inventor School сертифіковані і мають високий рівень підготовки. Використовують як розроблені методики, так і авторський підхід. Англійська мова впроваджується майже у всі предмети і є другою мовою спілкування для всіх вчителів та учнів школи. 

Про ресурси та матеріали для викладання англійської

Основне навчання відбувається за підручниками Academy Stars, які містять в собі цифрові ресурси для вчителя і учня з мультфільмами. Програма наповнена граматичними відеосюжетами, інтерактивними вправами, тестами та іншими матеріалами. Заняття охоплюють комплексний підхід до вивчення мови: учні рухаються, співають, читають, пишуть, спілкуються та сприймають мовлення на слух. Кожне заняття проходить в динаміці й наповнене розвивальними іграми та завданнями.

Про додаткові позашкільні можливості для розвитку мовних навичок дітей

Також в Inventor School запроваджено листування й спілкування з учнями в інших країнах. Ми ділимось своїми новинами, ідеями, національною культурою з дітьми різних країн світу. Запрошуємо на наші онлайн-зустрічі цікавих англомовних спікерів і дізнаємося про науку, технології та культуру інших країн. А ще в школі є англомовний дебатний клуб. 

Про можливість спілкування дітей з носіями англійської мови

До війни у нас було живе спілкування англійською з наших вчителем-носієм англійської мови, який викладав безпосередньо в школі. Зараз це спілкування продовжується в онлайн форматі.

Номери телефонів, за якими можуть звертатися батьки: 050 380 55 03; 067 828 57 74.
Детальніше про заклад читайте тут

 

#ED_SPACE

Про методику навчання 

В #ED_SPACE заняття будуються за комунікативною методикою. Наші викладачі зосереджені на розвитку комунікативних навичок учнів, навчаючи їх спілкуватися в реальних життєвих ситуаціях. Учні активно залучаються до спілкування, рольових ігор та групових вправ, що допомагає їм стати більш впевненими та вмілими співрозмовниками. Комунікативно методика в жодному разі не виключає вивчення граматики та письма.

Про викладачів 

В #ED_SPACE працюють викладачі, які вміють будувати методично правильний та ефективний навчальний процес, розуміють вікові особливості розвитку та навчання дітей, а також, мають профільну педагогічну або філологічну освіту. Кожен наш викладач постійно покращує свої навички та здобуває міжнародні сертифікати.

Про ресурси та матеріали для викладання англійської

У роботі ми використовуємо методичні посібники від британського видавництва, які є 100% інтерактивними та адаптованими до використання з мультимедійною дошкою. На заняттях наші діти працюють з 3D/VR/AR технологіями, різноманітними додатками, сервісами та іншими методиками, завдяки чому, навчальний процес в #ED_SPACE цікавий, різноманітний та ефективний.

Про додаткові позашкільні можливості для розвитку мовних навичок дітей

В #ED_SPACE ми регулярно влаштовуємо комунікативні та ігрові клуби, денні табори, а також майстер-класи для дітей. Таким чином, наші учні мають необмежені можливості для вивчення мови та розвитку власних соціально-комунікативних навичок.

Про можливість спілкування дітей з носіями англійської мови

Навчаючись в #ED_SPACE, діти мають можливість брати участь у міжнародних проєктах для комунікації з однолітками з інших країн. Прикладом подібного проєкту є eTwinning Україна, амбасадорами якого є наші викладачі.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 073 000 19 96.
Детальніше про заклад читайте тут

 

КМDШ

Про методику навчання 

Вчителі КМDШ використовують комунікативний метод навчання Communicative Language Teaching (CLT) в поєднанні з Task Based Language Learning (TBL), Total Physical Response (TPR), Lexical approach, Guided Discovery.

Про викладачів 

Наші вчителі англійської мови мають міжнародні сертифікати з методики викладання, а саме CELTA, CELT-P, CELT-S, TKT Module 1, Module 3, TKT YL та щорічно вдосконалюють свої навички та знання, беручи участь в різноманітних конференціях, семінарах, воркшопах щодо методики викладання, покращують свій рівень мови, відвідуючи мовні курси та складають іспити на визначення рівня володіння мовою (CAE, CPE) та займаються самоосвітою, не лише в своїй спеціалізації, а й в таких сферах як медіаграмотність, ментальне здоров’я, філософія освіти, лідерство та менторство, цифрові технології.

Про ресурси та матеріали для викладання англійської

Використовуємо автентичні дидактичні матеріали видавництва Pearson, Cambridge, Longman, Macmillan education, матеріали для підготовки Cambridge English Qualifications (Cambridge exams). Створюємо міжпредметні проєкти, наприклад, Voice me (створення сюжетів до мультиплікаційних фільмів та дубляж, закадрове озвучування медіаконтенту), My school (співпраця зі школою в Індії), створення тематичних квест-кімнат як методу організації діяльнісного підходу у навчанні, застосовуючи міжпредметні зв’язки (математика, хімія, фізика, література, географія).

Вчителі КМДШ створюють інтерактивні квести та завдання на сучасних платформах, які заохочують учнів до навчання як онлайн, так і офлайн. Активно застосовує новітні технології ШІ.

Про додаткові позашкільні можливості для розвитку мовних навичок дітей

Участь в міжнародній олімпіаді з англійської мови Hippo, міжнародній мовній олімпіаді Willkommen, участь у відкритому дебатному турнірі “Афінський форум”, члени міжнародної організації IDEA (The International Debate Education Association), проводимо інтегровані уроки, спрямовані на комплексне пізнання теми, метою яких є поширювати принцип доцільності на весь зміст освіти.

Про можливість спілкування дітей з носіями англійської мови

Організовуємо англомовні табори (в Англії), проводимо щотижневі розмовні клуби, забезпечуємо уроки з носіями мови з різних англомовних країн (США, Англія, Австралія, Ірландія), дебатуємо з учнями, для яких англійська є рідною мовою.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 0800 332 173.
Детальніше про школу читайте тут

 

Green Country

Про методику навчання 

Навчання відбувається за моделлю «Перевернутий урок» («Flipped classroom»), тобто ми «перевертаємо» стандартний погляд на навчання і міняємо місцями подачу теоретичного матеріалу з практичним напрацюванням навичок.

Ця модель дає дивовижні результати у світовій практиці. Метод і продакшн-відділ школи проробляє величезну роботу по її впровадженню. Важливо, щоб дитина відчувала себе впевнено і навчалась у власному темпі.

Про викладачів 

Увесь викладацький склад «Грін Кантрі» проходить триетапний відбір і навчання. У школі викладають як українські фахівці, так і носії англійської мови. 

Усі викладачі — це молоді, активні спеціалісти з високим рівнем володіння англійською, замотивовані працювати саме з дітьми. Учителі працюють за програмами, розробленими Навчально-методичним відділом (НМВ) школи. Крім стартових тренінгів та воркшопів, з викладачами постійно працюють головні методисти.

Про ресурси та матеріали для викладання англійської

Методика навчання у школі будується на таких важливих складових:

власна онлайн-платформа, на якій розміщено понад 12 типів різних завдань для підготовки до уроку в особистому кабінеті студента. Матеріали на платформі доступні 24/7 з будь-якого ґаджета;  авторські підручники 24 Easy Steps та Notes by GC розроблені на основі передових методів та з урахуванням вікових особливостей та академічних потреб відповідно до рівня володіння англійською мовою. Матеріал насичений яскравими ілюстраціями та цікавими вправами, включно з іграми; унікальна система мотивації. Студенти отримують «зарплату» у шкільній валюті – кантриках, яку можуть витрачати на брендові товари, благодійність або організацію піца-вечірок. Це не тільки мотивація до навчання, а ще й елемент гри та фінансова грамотність, яка закладається ще в шкільному віці; гейміфікація в навчанні передбачає використання ігрових правил та онлайн ресурсів, які слугують мотиваторами для вивчення іноземної мови і досягненням реальних освітніх цілей в курсі вивчення навчального предмета.

Про додаткові позашкільні можливості для розвитку мовних навичок дітей

Так, крім проведення основних навчальних курсів із вивчення англійської, підготовки до ЗНО та таборових програм, школа проводить регулярні офлайн та онлайн події для школярів. Мафія, кіноклуби, ігри, марафони тощо, на які може приєднатися кожен охочий. Анонси всіх подій та деталі реєстрації доступні в телеграм-каналі школи English NOW.

Про можливість спілкування дітей з носіями англійської мови

У школі викладають, як локальні вчителі, так і носії мови. Понад 20% батьків обирають курс, де діє «система 2 вчителі»: український та носій мови. Двічі на тиждень студенти навчаються з українським учителем і раз із носієм мови саме для мовної практики. Цей симбіоз дає найкращі результати та швидший прогрес  засвоєння іноземної мови.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 0800 758 978.
Детальніше про школу читайте тут

{{read_more|Читайте також| 5770, 5735}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: